WEIDER PRIME

Weider

Увеличeте енергията и жизнеността. Намалете телесните мазнини и изградете мускулна маса.
Подобрете физическата ефективност и психическото фокусиране.

60 капсули

Повече детайли

58,50 лв

Формулировката и комбинацията от активни съставки на Weider Prime са специално подбрани, за да намалят ефекта от стреса и външните фактори върху естественото производство на тестостерон, а и също така осигуряват основните хранителни вещества при производството на този хормон:

Съставки:

Ashwagandha екстракт (съдържа мляко), екстракт от Кордицепс, Желатин, Холин битартрат, Противослепващи агенти: E341, E551; Цинков цитрат, хром (III) хлорид, витамин В6, обемен агент: E470b; Витамин В12, Пиперин (екстракт от черен пипер), Витамин D3.    

KSM-66 ™ (Ashwagandha) - В клиничното изпитване KSM-66 ™ насърчава здрави нива на тестостерон в рамките на нормалния диапазон и сърдечно-респираторна издръжливост при мъжете.

Cordyceps - Изключително ефективна и мощна, подобряваща живота гъба, използвана от хиляди години от китайски и тибетски култури като лекарство за подобряване на енергията, жизнеността, дихателната и имунната функция.

Витамин D - нивата на този витамин са пряко свързани с
нивата на тестостерон. Витамин, участващ в правилната мускулна функция.

Витамин В6, В12 - витамини, участващи пряко в енергийния метаболизъм

Цинк - ключов минерал в производството на тестостерон.

Хром - Хромът е един от ензимите, участващи в метаболизма на хранителните вещества от храната и получаване на енергия. По същия начин холинът помага на мазнините да метаболизират правилно. Заедно с правилното хранене и упражнения, хромът и холинът помагат да се запази фигура, намалявайки телесните мазнини и запазвайки мускулите.

Bioperine - Bioperine е патентована форма на пиперин от черен пипер. Въз основа на лекарството от Аюрведа, пиперинът се счита за био-стимулатор и работи за голямо разнообразие от поглъщани вещества. В няколко малки клинични проучвания се установява, че Bioperine увеличава абсорбцията на следните нуклеуретици: бета-каротин, CoQ10, ресвератрол, витамин В6, витамин С, селен и куркумин

Начин на приемане:

Приемат се по 2 капсули дневно, препоръчително сутрин или вечер с хранене

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!