TESTAMAX

Pure nutrition

Pure Nutrition Testamax e суплемент, доставящ ви Д-Аспарагинова киселина. За нея важното е, че е сред най-мощните естествени стимулатори за производството на тестостерон при мъжете. Това е хормонът, отговорен както за високото либидо и сексуална мощ, така и за по-голяма и плътна мускулна маса, издръжливост и сила при физически натоварвания.

84 капсули

Повече детайли

37,00 лв

Научните изследвания разкриват, че DAA (D-Aspartic acid) действа, като увеличава нивата на cAMP и cGMP – вторични сигнални протеини.

Протеинът cAMP се произвежда в лайдинговите клетки в тестисите. Той повишава производството на тестостерон (с около 30%) и прогестерон.

За cGMP е отговорна хипофизата. Този белтък  се свързва със синтеза на хормона на растежа, лутенизиращия хормон и пролактина.

В крайна сметка повишеният тестостерон благоприятства анаболните процеси в организма. Изгражда се мускулна маса с плътни и твърди влакна и това се случва за сметка на редуцираните мазнини. Ставате по-силни и издръжливи. Усещате експлозивност и мощ.

Аминокиселината има връзка с отделянето на окситоцин, който при мъжете е отговорен за по-лесното транспортиране на семенната течност и влияе върху либидото им. Друго важно за него е, че подобрява усвояването на глюкозата в мускулите. Това ще ви е особено полезно, ако тренирате усилено, защото стимулира доброто възстановяване след тежки тренировки.

Всички тези сложни механизми, гарантиращи добрия баланс в мъжкия организъм можете да подпомогнете с приема на Pure Nutrition Testamax.

Нещо повече – при обичайното действие на DAA се увеличава и производството на ензима ароматаза, който преобразува увеличения тестостерон в естроген. За да неутрализира този механизъм, Pure Nutrition Testamax включва в себе си ди-индолил метан, извлечен от пъпеш. Тази съставка блокира ароматазата и оставя увеличения тестостерон да свърши работата, която очаквате от него.

Начин на употреба:

2-4 капсули дневно, за предпочитане сутрин с храната. Не приемайте повече от 8 седмици. След прием направете почивка от 4 седмици.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!