Калций, Витамин Д, К и Цинк

Grassberg

  • Комплексна формула
  • Жизненоважен за костите и зъбите
  • Подпомага имунната система
  • Спомага за намаляване риска от фрактури
  • 60 таблетки

Повече детайли

21,50 лв

Grassberg Calcium 600 + D3 + Zn + K е хранителна добавка, научно формулирана, за да осигури хранителни вещества за поддържане на костите и нервните и метаболитните реакции. 

Приемът на достатъчно калций е важен особено за тийнейджъри и възрастни жени след менопаузата. Той помага за изграждането и поддържането на здрави кости, зъби, правилно протичане на нервните импулси в тялото и за здрава сърдечно-съдова система.

Цинкът подпомага синтеза на колаген в костната тъкан, повишава имунитета и съдейства за натуралното производството на хормони и е отговорен за правилното протичане на множество процеси в тялото.

Витамин D действа синергично и подобрява усвояването на цинк и калций, спомагайки за минерализацията на костите.

Витамин K е включен заради синергичния ефект с останалите миинерали. Той подобрява усвояването на витамин D и спомага за поддържане на костната плътност и кръвосъсирването. Витамините D и K подпомагат калцирането на костите и намаляват калцирането на меките тъкани като същевременно се грижат за здравето на кръвоносните съдове.

Grassberg Calcium 600 + D3 + Zn + K е комплекс от синергично действащи минерали, който ви осигурява нужната дневна доза от всеки един от тях, за здрави кости, зъби, стави и имунна система.

Начин на прием: Приемайте 1 таблетка дневно с чаша вода.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!