Симулатор на изгрев и залез с етерични масла

Lanaform

Със симулатора за изгрев и залез на слънцето и разпръскването на етерични масла, събуждането и заспиването никога не са били толкова приятни.

Повече детайли

138,00 лв

 

За постепенно и приятно събуждане, оставете изгрева и ароматът на етеричните масла да влязат в спалнята ви.

Има ли нещо по-лошот от стресиращо събуждане, което поставя началото на един изпълнен със стрес, ден? Ако имате проблем със събуждането сутрин, това често е симптом за прекъсване на работата на биологичния ви часовник.

Решението на този проблем е просто: светлина. Това всъщност стимулира производството на хормони, както биха направили слънчевите лъчи, и ни помага да станем, като премахваме мелатонина, слънчевия хормон.

Симулаторът за събуждане възпроизвежда ефектите на светлината и по този начин синхронизирате биологичния си часовник. Заедно с дифузията на етерични масла, това ще бъде идеалната комбинация за плавно събуждане.

Когато дойде моментът за лягане, може да се възползвате от стимулатора на залез, който ще успокии нервите ви с постепенно намаляване на светлината и благоуханна атмосфера.

Симулатор за изгрев слънце

30 минути преди събуждане, бялата светлина ще започне да осветява спалнята ви, за да отнесе тялото ти в състояние на будност.

Симулатор за залез

30 минути преди лягане, червената светлина ще започне да става все по-тъмна и накрая ще се изключи напълно. В действителност, дължината на вълната на червената светлина ще ви насърчи да заспите и ще предизвика по-интензивна секреция на мелатонин, като същевременно намали производството на кортизол, хормона на будността.

Дифузия на етерични масла

Някои етерични масла са истински ефективни за да ви помагат да се събудите или да заспите. Ето защо разпространението на положителна и стимулираща синергия ще позволи на тялото ви да се събуди по-лесно и успокояващата и мирна синергия ще осигури успокояващ начин на заспиване.

Светлина на настроението

Wake-Up Scents ви предлага 6 различни атмосферни светлини: 3 студени цвята и 3 топли цвята:

  • Напрежение: 5 V DC
  • Батерии: ААА (не са включени в комплекта)
  • Размери: 12,1х12,1х15,2см
  • Тегло: ок. 1,00кг

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!