Probiotic (Encapsulated)

Swedish Nutra

Комбинация от четири щама - Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus Acidophilius, Lactobacillus Plantarum и Lactobacterus Salivarius за здрава чревна флора и подсилен с витамин С и веган L-глутамин.

500 мл, 33 Дози

Повече детайли

38,90 лв

Нашата чревна флора е изключително чувствителна към нашата диета, начина на живот и промените в нея, както и към различни лекарства и средства за защита. Небалансираната чревна флора може да доведе до много нежелани заболявания. Сега имате възможност да възстановите и поддържате баланса на чревната си флора с помощта на универсална премиум хранителна добавка, която обещава максимално усвояване и ефективност!

Микрокапсулираните пробиотици на Swedish Nutra съдържат 10 милиарда CFU (полезни бактерии) на доза и са предназначени да преминат през стомашните киселини в червата, за да достигнат до тънките черва. Също така съдържа аминокиселината L-глутамин, която поддържа здравето на червата, и витамин С, и двете ключови съставки за имунната система.

Комбинация от четири щама - Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus Acidophilius, Lactobacillus Plantarum и Lactobacterus Salivarius за здрава чревна флора и подсилен с витамин С и веган L-глутамин.

Изберете пробиотични щамове, за да:
     помогнете за предотвратяване на различни заболявания или намаляване на симптомите на заболявания
     премахване на токсини
     подкрепа на имунната система
     намаляване на умората
     транспорт на кислород в тялото
     балансиране на чревната флора
     защита на клетките от оксидативен стрес

Точният състав на продукта в препоръчителната дневна доза от 15 ml:

Bifidobacterium lactis (HN019 - 10 mg) - една от най -известните полезни бактерии за нашето тяло. Съществена характеристика на Bifidobacterium lactis е укрепването на имунната система. Укрепва защитния слой на чревните стени и помага да се предотврати навлизането на вредни бактерии в тялото.

Микрокапсулиран Lactobacillus Acidophilus - подпомага храносмилателната и имунната система. Може да помогне за намаляване на холестерола, предотврати и намали диарията, подобри симптомите на синдрома на раздразненото черво, помага за лечение и предотвратяване на вагинални инфекции, насърчи загуба на тегло. Също така може да помогне за предотвратяване и намаляване на симптомите на настинка и грип, може да помогне за предотвратяване и намаляване на симптомите на алергия.

Микрокапсулиран Lactobacillus Plantarum - за тези, които търсят по-добро здравословно състояние на червата и по-силна имунна система, Lactobacillus plantarum често е естественото средство за избор. Наличен във форма на хранителна добавка и открит в ферментирали храни като кисело зеле, Lactobacillus plantarum е щам на пробиотични бактерии: клас живи микроорганизми, които естествено присъстват във червата ви. Някои привърженици също твърдят, че може да помогне за лечение или предотвратяване на следните здравословни проблеми - безпокойство, диабет, екзема, високо кръвно налягане, висок холестерол, синдром на раздразнените черва (IBS) и възпалителна болест на червата (като болестта на Crohn и улцерозен колит).

Микрокапсулиран Lactobacillus Salivarus - Този пробиотик се използва за лечение на астма и алергични кожни заболявания като атопичен дерматит, екзема. Лактобацилус salivarius е полезно за лечение на IBS (Раздразнителен черво синдром) като противовъзпалително и за облекчаване на метеоризъм. В клинични проучвания Лактобацилус salivarius е доказано, че потискат про възпалителни цитокини (протеини) и потискат Бактериален свръхрастеж в тънките черва. Това действие води до намаляване на бактериална транслокация.

Витамин С (80 mg) - той също е много важен за нашия имунитет, ако не и най-важният витамин, който допълнително засилва антивирусните ефекти и присъства в тялото ни като важен антиоксидант.

L-глутамин (50 mg) - комплексният продукт съдържа и L-глутамин, който успокоява храносмилането ни и защитава стомаха ни. Това не само защитава естествените резерви на L-глутамин в нашето тяло, но и го възстановява, така че червата и тъканите ни да могат да се регенерират - само пробиотик не може да направи това.

Ползи от приема на течен пробиотик Суидиш Нутра:

      Високо абсорбираща и високоефективна течна добавка
      Разширена формула с Bifidicaterium lactis, витамин С и L-глутамин
      Предпазва здравето на чревната флора
      Допринася за регулирането на чревния транзит
      Помага за детоксикация на дебелото черво
      Намалява симптомите на раздразнените черва
      Подобрява храносмилателните процеси
      Предотвратява появата на храносмилателни разстройства
      Може да се бори с чревни паразити в храносмилателния тракт
      Помага за по -доброто усвояване на хранителните вещества от храната
      Допринася за контрола на кръвното налягане
      Предотвратява появата на дерматологични заболявания, особено екзема
      Подпомага поддържането на контрол на телесното тегло
      Намалява симптомите на непоносимост към лактоза
      Допринася за укрепване на имунитета на организма
      Подобрява антиоксидантната активност на организма
      Има антивирусни и противовъзпалителни свойства
      Помага за предотвратяване на алергични реакции
      Подходящ за вегани
      Произведено в Швеция по най-високите стандарти за качество
      Не съдържа генетично модифицирани организми

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!