OstroVit -Siberian Ginseng

OstroVit

Спомага за поддържане на кръвната захар в нормални нивиа.     Отличен адаптоген.    Подобрява настроението и тонуса . Насърчава имунната система и укрепва организмЕфективно се бори с умората .   Забавя процесите на стареене .    Намалява холестерола и предпазва от сърдечно-съдови заболявания    

90 Таблетки

Повече детайли

23,00 лв

OstroVit Siberian Ginsengе хранителна добавка, която е източник на сибирски женшен, който е отличен природен адаптоген и по този начин се повишава устойчивостта на организма към различни неблагоприятни фактови на околоната среда (стрес, психичекса и физическа умора и др.)

 

Благодарение на това си свойство, OstroVit Siberian Ginseng, ефикасно спомага за облекчаване на умората, стреса и безпокойството, какот и за подсилване на силата и издържливостта. Сибирският женшен е чудесно средство за справяне със синдрома на хронична умора.

Друго предимство е да насърчава имунитета, като по този начин укрепва организма. Затова се предпоръчва в състояния на слабост, повишена физическа активност, умора и др.нарушения.

Също така OstroVit Siberian Ginseng спомага за поддържане на кръвната захар и холестерола в нормални нива, като по този начин предотвратява от сериозни последствия и заболявания.

OstroVit Siberian Ginseng повишава умствената и физическата работоспособност, повишава способността за концентрация и подпомага зрителната острота и нощното виждане.

Сибирският женшен е много подходящ по време на менопауза, когато жената променя често настроението си и проявава признаци на свръхчувствителност.

OstroVit Siberian Ginseng внася мощна природна подкрепа и е в основата на възстановяването на нарушените жизнени функции. Той е особенно ценен за лесно приспособяване към различни промени в условията на живот, критични периоди, психически и физически натоварвания. Също така ни помага да се адаптираме към часовите зони или надморската височина.

Начин на употреба: приемайте 2 таблетки дневно – сутрин и вечер преди лягане.

 

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!