Eye Formula

Fitness Authority Nutrition

Продуктът е специално проектиран за всички хора, които изпитват умора на очите и други неудобни и неприятни симптоми, които се причиняват от прекомерно шофиране и четене, излагане на ярка светлина, излагане на места с мъждива светлина или взиране в дигитални уреди като компютърни екрани.

60 Таблетки

Повече детайли

18,95 лв

Eyes Formula е високо ефективна хранителна добавка, която снабдява хранителния ви режим с витамини (А, C, E, B2) и микроелементи (цинк, мед, селениум), които спомагат зрението и защитата на клетките от оксидативен стрес, което означава, че спомагат защитата на клетките от вредните ефекти на високо реактивните свободни радикали. Освен това формулата е обогатена с каротеноиди (лутеин и зеаксантин), омега-3 и билков екстракт от гинко. Продуктът е специално проектиран за всички хора, които изпитват умора на очите и други неудобни и неприятни симптоми, които се причиняват от прекомерно шофиране и четене, излагане на ярка светлина, излагане на места с мъждива светлина или взиране в дигитални уреди като компютърни екрани.

Витамин А спомага поддръжката на зрението и нормалната функция на имунната система.

Витамин Е спомага защитата на клетките от оксидативен стрес, бивайки един от най-мощните антиоксиданти в природата.

Витамин C допринася към нормалната функционалност на имунната система, спомага нормалната физиологична функция, намалява отпадналостта и умората и спомага защитата от оскидативен стрес.

Фолиева киселина спомага физиологичната функция, нормалната функция на имунната система и редуцира чувството за отпадналост и умора.

Цинк спомага зрението, функцията на имунната система, защитата на клетките от оксидативен стрес, допринася за нормалния метаболизъм на Витамин А, подпомага белтъчния синтез и има роля в процеса клетъчно делене.

Селениум спомага защитата на клетките от оксидативен стрес, както и нормалната функция на имунната система.
Мед допринася за нормалните функции на имунната и нервната системи.

Лутеин и Зеаксантин са каротеноиди, които спомагат здравето на очите и подкрепят зрението. Зеаксантин абсорбира синята светлина и улавя реактивните кислородни радикали в окото (зеница, ретина) и, поради това, спомага поддържането на ретината чиста. Пероралното вземане на добавките Лутеин и Зеаксантин, спомага увеличаване на нивата на макулен пигмент в плазмата и ретината.

ALA Omega-3 мастна киселина (от ленено масло) спомага зрението и регулира възпалителните процеси.

Препоръчителен прием: вземайте 1 таблетка дневно с пълна чаша вода, за предпочитане с храна.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!