I am FUCKED UP JOKER Edition

Swedish Supplements

  am F#CKED UP JOKER Edition повишава издръжливостта и напомпването, като същевременно осигурява енергиен тласък, която ще Ви накара да си тръгвате след тренировка, с усмивка на лицето, заради зверскорто напомпване, което ще получите. Fucked Up Joker Edition ще Ви отличава от тълпата!

Повече детайли

67,80 лв

    Мускули, твърди като скала;
      Безкрайна издръжливост;
      Фокус и концентрация, както никога досега;
      Три-креатин Малат за мускулен растеж и издръжливост;

В I am F#CKED UP JOKER Edition намираме Три-Креатин Малат и Бета-Аланин, които значително ще повишат издръжливостта Ви и енергията, без това да оказва влияние върху нервната система!

      Три-Креатин Малат е резултат от съединяването на три молекули креатин и една малиева киселина. Това позволява по-бързото активиране на Кребс цикъла, който е жизнено важен за покачването на нивата на ATP в организма. Креатинът директно влияе върху мускулната издръжливост и сила. Допълнителният му прием спомага на тялото да генерира повече производителност и да се възстановява по-качествено. Три-Креатин Малатът е ефективен и заради малиевата киселина, която директно участва в производството на енергия.

      Бета-аланинът се среща натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване. Количеството карнозин е директно зависимо от наличието на Бета-Аланин в тялото, ето защо допълването на диетата с Бета-Аланин е особено подходящо при активно спортуващи или при необходимост от повече издръжливост. Множество изследвания доказват, че по време на редовен прием на Бета-Аланин, концентрацията на карнозин в мускулната тъкан се повишава, което увеличава силата и забавя умората многократно.

      В центъра на вниманието ще бъде енергията, която ще получите. Тя ще Ви накара да искате да смачкате тежестите в залата.
Тайната е смесицата от Екстракт от червен Амарант (Щир), Холин Битартрат и Три-Метил Глицини, които съдържат стимулиращи алкалоиди. Освен това, ние сме добавили и Шизандра, Родиола и Кофеин, като този комплекс повишава фокуса и придава допълнителен енергиен взрив, към останалата част от бленда.

      Амарант (Щир) е растение, което съдържа висок процент суров протеин в семената си. То е особено богато на Лизин, за разлика от истинските зърнени култури. Високо е и съдържанието на аминокиселини. Семената на амаранта са богати и на мазнини, като ¾ от тях са ненаситени. Не съдържа глутен, което го прави добра алтернатива за хората с алергии към обичайните зърнени храни. Растението има астрингентно, потогонно, диуретично, стимулиращо, тонизиращо действие.

      Холина е органичен продукт и незаменимо вещество за тялото ви. Той е от семейството на витамините B. Toй е мастна киселина, която срещаме в лечитина и ацетилхолина. Той влияе буквално на мозъка и го стимулира да произвежда повече невротрансмитери нужни за доброто мисловно здраве и настроение. Той ускорява отделянето на токсини от тялото. Помага при разпада на мазнините и намаля холестерола в кръвта ви. Приемът му повишава енергията, което е от иключителна важност по време на тренировка!

      Триметилглицин (TMG) е естествено съединение, производно на аминокиселината глицин, което доказано увеличава издръжливостта и мощността само след 15 дни прием. Това позволява по-голям брой повторения по време на интензивни тренировки и съответно подобряване на спортните резултати. Счита се, че триметилглицин повишава синтеза на креатин, което води до повишаване на силата, издръжливостта и обема на мускулите.

      Шизандра традиционно ce изпoлзвaт ĸaтo cтимyлиpaщo cpeдcтвo и в cпopтa пpи cлyчaи нa физичecĸo изтoщeниe и претоварване,c цeл дa пoдтиcĸa yмopaтa и тaĸa ви пpaви пo-cилни и издръжливи. Шизaндpa пoвишaвa ycтoйчивocттa нa тялoтo и yмa cpeщy cилни дразнители (cтpecoви cитyaции и фaĸтopи). Tя мoжe дa ce пpeдпaзи тялoтo oт повреди, причинени oт екстремен или xpoничeн cтpec. Πo-cпeциaлнo, билĸaтa шизaндpa, зaщитaвa чepния дpoб и нaдбъбpeчнитe жлeзи и пpeдoтвpaтявa атрофия oт прекомерен cтpec. Билĸaтa e мнoгo мoщeн тоник, ĸaтo в cъщoтo вpeмe имa ycпoĸoявaщ eфeĸт. Шизандра ce cчитa зa eдин oт нaй-дoбpитe тоници зa yмa изпoлзвa ce, зa дa ce изостри ĸoнцeнтpaциятa, пoдoбpявaнe нa пaмeттa и пoвишaвaнe нa бдитeлнocттa. Bъпpeĸи тoвa, зa paзлиĸa oт мнoгo cтимyланти нa цeнтpaлнaтa нepвнa cиcтeмa, Шизaндpa нe Bи пpaви нepвни!

      Родиола Розеа е билка, позната със своите адаптогенни свойства. Адаптоген е всеки агент, който притежава свойството да повишава способността на тялото да се адаптира към стресови ситуации. Родиола скъсява времето за възстановяването на мускулите след продължителни натоварвания, намалява мускулната болезненост, повишава нивата на ензимите, РНК и протеините отговорни за мускулното възстановяване след изтощтително физическо натоварване. Родиола повишава енергията в мускулните клетки, синтезата на гликоген в мускулите и в черния дроб и анаболната активност. Родиола стимулира и защитава имунната система като възстановява хомеостазата (метаболитния баланс) в тялото. Родиола нормализира хормоните чрез модулиране освобождаването на глюкокортикоиди.

      Кофеинът в обичайно приеманите дози засилва устойчивостта на мускулите към умора. Той свива кръвоносните съдове в мозъка и поради това се съдържа в много лекарства против главоболие, но разширява кръвоносните съдове в останалата част от тялото. Много изследвания са били проведени върху ролята на кофеина във фитнес залата. Установено е, че той има неоспорим положителен ефект за подобряване на спортните постижения. Конкретно, по време на упражненията, приемането на кофеин е показало забавяне на умората и подобряване на издръжливостта. Кофеинът има термогенен ефект. Той спомага да се увеличи скоростта на липолизата и може да увеличи метаболизма. Кофеинът също така може да спомогне за потискане на апетита.

      Последната съставка в този уникален продукт е Екстракт от Черен пипер! Черният пипер, също както и червеният, лют пипер има леко термогенно действие, което значи, че освен повишаването на енергията, силата и издръжливостта с I am F#CKED UP JOKER Edition ще горите ненужните подкожни мазнини, без това да има неблагоприятен ефект въху мускулната Ви маса!
Опитайте го и няма да останете разочаровани!

Начин на употреба : 1-2 мерителни лъжички, 20-30 минути преди тренировка, най-добре на празен стомах!

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!