Pump Extreme -Pre-Workout

OstroVit

OstroVit Pump Extreme е хранителна добавка на прах, създадена по специална продуктова линия - True Taste. Внимателно разработената формула от 13 съставки ще отприщи неограничена енергия във вас, ще повиши вашата ефективност .

Повече детайли

44,95 лв

OstroVit Pump Extreme е безспорно цялостна хранителна добавка. Съставът от 13 синергично допълващи се елемента ви позволява да постигнете това, на което разчита всеки спортист за тежки тренировки. Постигането на целта ви с OstroVit Pump Extreme никога не е било толкова лесно.
 
L-цитрулин - е не-протеинова аминокиселина, която участва в цикъла на уреята. Цитрулинът увеличава притока на кръв през кръвоносните съдове, увеличава производството на азотен оксид и увеличава тренировъчния капацитет по време на най-тежките тренировки.
 
Алфа кетоглутарат L-аргинин и L-аргинин - участват активно в производството на азотен оксид, намаляват вискозитета на кръвта и подпомагат правилното функциониране на сърдечно-съдовата ни система.
 
Бета-аланин - органично химично съединение, което подобно на цитрулина, принадлежи към небелтъчните аминокиселини. Основната му особеност е инхибиране на секрецията на млечна киселина в мускулите, увеличаване на капацитета за упражнения и директно производство на карнозин в мускулите.
 
Таурин - намира се в мозъка, сърцето, бъбреците и мускулната тъкан. Въпреки малкото си количество, той играе много важна роля за правилното функциониране на тези органи. Той също така играе ролята на невротрансмитер в мозъка, стабилизатор на клетъчните мембрани и улеснява транспортирането на йони като калий, натрий, магнезий и калций
 
Екстракт от корен на цвекло DER 4:1 - сокът от цвекло може да допринесе за увеличаване на капацитета за упражнения по време на физически упражнения за издръжливост. Той подобрява кардиопулмоналната ефективност и повишава синтеза на азотен оксид, което повишава ефективността на кръвния поток и мускулната оксигенация.
 
L-тирозин - тирозинът е органично химично съединение, което принадлежи към групата на протеиновите аминокиселини. Това е много важно съединение, което участва в синтеза на такива важни катехоламини като допамин или епинефрин (адреналин). Това са много важни невротрансмитери, които са силно свързани с подходящата концентрация на тирозин в организма.
 
Безводен кофеин - помага за ускоряване на метаболизма, стимулира, добавя енергия, подпомага намаляването на ненужните мазнини.
 
Екстракт от гроздови семки - стандартизиран до 95% проантоцианидини, точно както гингеролите показват висока реактивност към имунната ни система, намаляват възпалението в организма и показват висока склонност към детоксикация на организма.
 
Екстракт от плод от черен пипер - стандартизиран до 95% пиперин, подобрява храносмилането и увеличава притока на кръв, което води до по-добро кръвоснабдяване на нашите органи, като по този начин подобрява тяхната функция.
 
Свойства OstroVit Pump Extreme:
 
  •     Позволява ви да постигнете екстремна мускулна помпа (азотен оксид)
  •     По-висока ефективност на тренировките
  •     Максимална стимулация по време на тренировъчни сесии
  •     Поддържа изграждането на чиста телесна маса
  •     Намалява умората на тялото по време на тренировка
  •     Повече сила, повече енергия, по-голяма мускулна маса
 
Начин на употреба: Разтворете еднократна порция от продукта 10 g (1,5 лъжичка) в 200-250 ml вода в шейкър. Вземете една порция 30 минути преди тренировката. Продуктът е предназначен за възрастни с повишена физическа активност.
 
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!