Gold BCAA

RSN


RSN Gold BCAA Ви предлага перфектното количество BCAA в доза, което е в идеалното съотношение на аминокиселините, за да може да постигнете безпроблемно възстановяване!

Повече детайли

58,90 лв

RSN Gold BCAA не съдържа никакви други добавки: никакви други аминокиселини, витамини, минерали и каквото и да било, което не Ви е нужно. Всеки, който търси ЧИСТО бЦАА в перфектното съотношение на аминокиселините може без никакво замисляне да се насочи към RSN Gold BCAA!

С RSN Gold BCAA Вие получавате максимално качествен продукт, който ще е отговорен единсвено за перфектното възстановяване на мускулатурата Ви. От Вас се иска само да правите, колкото може по-тежки тренировки, а за другото ще се погрижи RSN Gold BCAA!

      4500мг Левцин в доза
      2250мг Изолевцин в доза
      2250мг Валин в доза
      ускорява покачването на мускулна маса
      подобрява възстановяването
      класическо съотношение на BCAA - 2:1:1
      страхотен вкус
      лесна разтворимост и в студена вода

Левцинът е основна Аминокиселина от кетогенната група аминокиселини. Тя е естествана част от протеинови продукти, като: месо, яйца, риба или растителни продукти. Това е една от най-важните Аминокиселини за всеки човек и особено за спортистите, защото когато се комбинира с въглехидрати, влияе на анаболните хормони както и инсулиновата секреция. Освен това, Левцина може да повлияе положително върху окисляването на масната тъкан и да подобри качеството на мускулите. Това е универсална аминокиселина за спортисти от всички спортове .

Приемането на Левцин е задължително след тренировка, защото без достатъчно високо ниво на Левцин, протеиновия синтез в мускулите и тяхното възстановяване не било толкова добро!

Валинът е есенциална аминокиселина със стимулиращо действие върху организма. Той е необходим за метаболизма на мускулите, възстановяването на тъканите и поддържането на нормалния азотен баланс в организма.Хранителни източници на валин са млечните продукти, месото, гъбите, фъстъците и белтъчините от соя!

Валинът, може да служи като източник на енергия, със съхраняващ глюкозата ефект, благодарение на което стимулира и повишава умствената енергия. Освен това той поддържа азотния баланс в тялото и предотвратява интоксикацията с амоняк при повторна резорбция на урината от бъбреците.

Валинът, намира широко приложение за предотвратяване на загуба на мускулна маса при диабет и за предотвратяване на амонячна интоксикация.

Изолевцинът, една от есенциалните аминокиселини, той е необходим за образуването на хемоглобина и за стабилизиране и регулиране на кръвната захар и енергийното ниво. Той се метаболизира в мускулната тъкан и е една от трите аминокиселини с разклонени вериги. Тези аминокиселини са ценни за спортисти, тъй като увеличават енергията на тялото, повишават издръжливостта и подпомагат заздравяването и възстановяването на мускулната тъкан.
Източници на изолевцин са следните храни: бадеми, кашу, пилешко месо, нахут, яйца, риба, леща, черен дроб, месо, ръж, повечето семена и белтъчините от соя.

Допълнителният прием на Изолевцин с храната или под формата на добавки повишава издръжливостта и подпомага възстановяването при травма или операция и ускорява зарастването на рани. Поради участието си в производството на хемоглобин и регулиране на нивата на кръвната захар, Аминокиселината присъства и в профилактиката на анемия и диабет.

Начин на употреба: Приемайте 2 лъжички разтворени в 500-1500мл вода по време или веднага след тренировка!

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!