Kevin Levrone -LevroMONO

Kevin Levrone Signature Series

 LevroMono е усъвършенствана хранителна добавка, съдържаща Креатин и Бета-глюкан и може да се използва успешно от всеки спортист.

Повече детайли

54,00 лв

  При тежки тренировки, Креатин служи за увеличаване на нивата на фосфокреатин в мускулите, който пряко увеличава енергийните резерви на организма по време на интензивни тренировки. Креатинът използван в LevroMono е чиста суровина, обогатена с добавянето на Бета-глюкан. Това повишава нивата на фосфокреатин в мускулите ни с до 20%. Изследванията показват, че добавки с това вещество може да имат пряко въздействие върху увеличаването на максималната мощност и ефективност в сила, при високоинтензивни тренировки.

LevroMono съдържа също Бета-глюкан, който ускорява възстановителните процеси на увредените тъкани и клетки, подходящ е за хора подложени на физически и/или емоционален стрес, при висок риск от заболяване на сърдечно-съдовата система. Избирателно намалява /LDL/ „лош” холестерол.

Благодарение на Креатин, можем да увеличим не само нашите фосфокреатин нива в мускулите, но също така да окаже въздействие върху активноста на сателитни клетки в мускулите. Изследване, проведено в Университета на Копенхаген показа най-голямо увеличение в мускулните влакна с напречно сечение, при хора, които практикуват вдигане на тежести и използват креатин.

LevroMono е най-добрият избор за тези, които искат да увеличат силата си и обема на мускулите. Пораснете с Kevin Levrone!

Начин на употреба:
В тренировъчни дни: 1 лъжичка преди и 1 лъжичка, след тренировка.
В нетренировъчни дни: 1 лъжичка сутрин и 1 лъжичка, след обяд.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!