PUMP IGNITER

PUMP IGNITER Top Secret Nutrition

Продуктът Pump Igniter е първият по рода си предтренировъчен суплемент създаден да подсили ума и да зареди тялото с цел постигането на невероятни тренировки и още по-добри резултати.

Опаковка: 30дози

Повече детайли

85,00 лв

Pump Igniter промени индустрията на предтренировъчните продукти за винаги с неговите нива на HydroCam- Бета-Аланин и усъвършенствана азотно формула.
Целта на нашия е продукт е да ви накара да станете от дивана и да ви зареди с невероятна енергия за невиждана тренировка и да ви даде напомпаност като никой друг предтренировъчен продукт. Благодарение на Pump Igniter вие ще можете да имате ползотворни тренировки и ще можете да покорите нови висини във вашите спортни постижения. 

Ползите от Pump Igniter:

  • Енергия и издържливост
  • Фокус
  • Настроение
  • Напомпаност

Мотивация – увеличаването на мотивацията е сложен процес, който включва желанието, постигането на целите и душевното състояние. Pump Igniter е създаден да задоволява желанието за постигане на целите и ви помага да постигнете перфектно душевно състояние, което ще ви помогне да постигнете най-добрите резултатите от вашите усилия в залата.
Сила и енергия – Увеличаването на чистата мускулна маса и сила се постига чрез тренировки които включват повторения, постоянство и възстановяване. Pump Igniter е създаден да подпомогне процеса по изграждане на мускулна маса и сила като засяга зони в организма, които включват енергия в себе си като: кръвно налягане, азотен оксид, глюкоген, млечна киселина и свободни радикали.

Често задавани въпроси:

Колко време преди да почна да тренирам трябва да приема Pump Igniter?

- Приемете продукта 15 мин. преди тренировка на празен стомах, или 30 мин. преди тренировка ако сте се хранили 1 час преди това. 

Колко лъжички от продукта трябва да вземам на ден?

- Това е стимулиращ продукт, така че ако сте чувствителни към кофеинът приемайте по ½ от мерителната лъжичка и следете вашият толеранс към продукта. Ако искате по-голяма ефективност постепенно повишавайте приема до достигане на желания ефект.

Производител: Top Secret Nutrition, САЩ

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!