Lipo CORE

Fitness Authority Nutrition

FA Nutrition Lipo CORE представлява ефективен фет бърнър пълен с натурални съставки, който подпомага изгарянето на излишните мазнини и повишава енергията по време на тренировка.

90 Таблетки

Повече детайли

49,95 лв

➡ повишава термогенезата;
➡ стимулира метаболизма и храносмилането;
➡ натурални съставки;
➡ повишава енергията;
➡ подпомага изгарянето на мазнини;

FA Lipo Core има натурална бленда от съставки, които повишават термогенезата. Човешкото тяло е ефективна машна и обикновенно само 30% от използваната енергия се превръща в топлина. Това означава, че КПД-то на тялото е около 70-75%. Когато организмът обаче е подложен на стрес - натоварване или тренировка нещата се променят. Тялото започва да произвежда повече топлина и по-малко енергия е достъпна за мускулите. Естествено по време на тренировка е необходимо по-голямо количество енергия. FA Lipo Core помага именно с това, посредством активните си съставки кара тялото да използва ефективните си запаси от енергия, най-вече мазнини и въглехидрати за повишаване на енергията в тялото.Термогенното действие на FA Lipo CORE е много по ефикасно от популярните суплементи за изгаряне на мазнини, като l-carnitine и CLA.

FA Lipo CORE съдържа съставки, които въздействат върху мазнините чрез няколко различни механизма. На първо място са класическите термогеници като синефрин, кофеин, зелен чай, червен пипер и екстракт от грейпфрут. Те увеличават температурата в клетките, което ускорява разхода на калории и забързва метаболизма.

На второ място са съставките, които вляят върху въглехидратния метаболизъм като хром пиколинат и гарсиния камбоджа. Те понижават кръвната захар, блокират въглехидрати от натрупване в мастните депа и съдействат за използването им като енергия от мускулите.

На трето място са черният пипер и джинджифилът, които подобряват храносмилането, стимулират метаболизма и оптимизират усвояването на всички останали съставки.

И най-накрая, но не на последно място е л-карнитинът, който притежава липотропен ефект и стимулира транспортирането на мазнините до мускулните клетки, където се изразходват като енергия.


FA Lipo CORE повдига енергийните нива по време на тренировка, като понижава катаболните процеси в тялото. Мощните енергитици в блендата на Lipo CORE допълнително повишават тонуса и фокуса по време на интензивна тренировка.


Препоръчителен прием: Приемайте 3 капсули дневно - сутрин или следобед. Не приемайте 4 часа преди сън. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!