Xtreme THYROBURN

Fitness Authority Nutrition

Фер Бърнър с максимален термогенен ефект!

➡ Увеличава термогенезата
➡ Забързва метаболизма
➡ Увеличава липолизата
➡ Ускорява доставката на мастни киселини, за енергия
➡ Повишава енергията
➡ Ненадмината технология с течни капсули
➡ Дълготраен ефект

120 Таблетки

Повече детайли

44,95 лв

XTREME THYROBURN® съдържа научно доказани съставки, което гарантира максимална ефективност. Формулата е най-добрита в класа си и доставя най-синергичните и липотропни съставки, които стимулират обмяната на веществата до физиологичния максимум на организма, което гарантира удивителен ефект, при редукцията на тегло.

Thyroburn Proprietary Blend стимулира бета-3 рецепторите едновременно с инхибиране на аденозиновите рецептори. Това води до увеличаване на секрецията на адреналин и норадреналин, продължителна стимулация на липолизата и подобрена термогенеза.

Thyroburn Proprietary Blend
стимулира хормоно-чувствителната липаза (HSL), което ускорява мастното разграждане на тъкани и увеличава наличността на мастни киселини като източник на енергия.

Технологията с течните капсули XTREME THYROBURN® заедно с Bioperine ™, МСТ и Фосфатидилхолин насърчава удълженото освобождаване и ефективно усвояване на уникално мощни съставки.

XTREME THYROBURN® е перфектният избор за всеки, който се опитва да постигне перфектно тяло с минимално наличие на подкожни мазнини!

Начин на употреба : Приемайте 3 капсули преди тренировка, на празен стомах. В дните без тренировка, приемайте 3 капсули сутрин!

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!