Fat Burner - Vege

OstroVit

OstroVit Fat Burner / Vege е висококачествена хранителна добавка, която е напълно подходяща за Вегани и е предназначена за всички, които искат да се отърват веднъж и завинаги от излишните килограми и подкожни мазнини.

60 капсули, 30 Дози

Повече детайли

27,95 лв

OstroVit Fat Burner / Vege е състав от естествени екстракти, които подпомагат липолизата и повишават термогенезата на тялото.

Това, което отличава OstroVit Fat Burner от другите добавки от този тип, е преди всичко внимателният подбор на всички растителни екстракти. Компонентите се допълват взаимно и осигуряват синергичен ефект. Самите вещества са най-качествените стандартизирани екстракти от растителни суровини.

Някой от съставките биват:

Корен от джинджифил – действа противовъзпалително, намалява нивото на „лошия“ LDL холестерол или липопротеините с ниска плътност;

Екстракт от листа на зелен чай, включително полифеноли, които също могат да подпомогнат правилното функциониране на кръвоносната система и да ускорят метаболизма.

Екстракт от семена от африканско манго, известен със своите термогенни свойства, намаляващи нивата на триглицеридите в кръвта, както и общия холестерол.

Екстракт от корейски женшен е идеален антиоксидант с противовъзпалително и термогенно свойство, способно да подобри функционирането на нашата имунна система.


Ползите от OstroVit Fat Burner / Vege биват:

• Ускорява метаболизма;
• Повишава Термогенезата;
• Понижава нивата на лошия холестерол;
• Повишава горенетео на мазнини;
• Подходяш за вегани;
• Отлично качество;


Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 2 капсули) от OstroVit Fat Burner / Vege до 30 минути преди тренировка.

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!