Mass Fusion

Nutrabolics

За изграждане на чиста мускулна тъкан, трябва комбинация от най-високи белтъчини, сложни въглехидрати, креатин за напреднали, както и всички видове мазнини. Вие също се нуждаете от тях в точното съотношение и в правилната доза. И това е, което MASSFUSION ™ Ви осигурява.

Повече детайли

164,00 лв

Nutrabolics Mass Fusion 

Помните ли, когато за първи път започнахте тренировки? Всеки път, когато влизахте в салона, вдигахте все повече и повече.

Резултатите дойдоха със скоростта на светлината. Вашите приятели, гледаха със страхопочитание как качвате все почече маса. Приятелите Ви, от известно време започнаха да Ви предупреждават да се наслаждавате докато можете, защото тези резултати няма да продължат вечно. Вие сте просто един начинаещ, а резултатите при начинаещите винаги са били краткотрайни. Знам, че тогава не сте искали да им повярвате, но след известно време сам се убеждавате, че са били прави.

Просто един ден, мускулите Ви престават да се напомпват.

Без значение колко екстремни са тренировките, теглото Ви просто няма да мръдне, а ефектът си остава невидим.

Започвате да чувствате все едно сте попаднали в блато, и имате нужда от нещо сериозно, за да ви помогне да се измъкнете от него!

За ветеран културисти като теб - или за тези от вас, които са нови в този спорт, но се стараят, за да постигнат забележим резултат - има MASSFUSION ™.

Този научно формулиран продукт за покачване на теглото ще даде на тялото Ви всички средства и калории, които то трябва да получи, за да стане по-голямо от всякога! Мечтаете си за по-големи рамене, по-голям релеф на гърдите, с една дума да постигнете тяло, което всички ще гледат със страхопочитание. Без значение на какъв етап от играта сте, MASSFUSION може да Ви помогне да постигнете всичко, за което досега само сте мечтали!

Ако искате наистина да постигнете забележителна физика, трябва да се храните като по часовник! Но за тези от Вас, които водят забързан начин на живот, и не са в състояние да изберат подходящите храни, където и да отидат, или просто не могат да преглътнат мисълта да ядат на всеки два часа - MASSFUSION ™ е добра алтернатива. Чрез него Вие можете лесно да постигнете забележителен мускулен растеж.


Уникалните съставки в Mass Fusion са:

* Waxybolic ВЪГЛЕХИДРАТНА МАТРИЦА
* Многостепенна ПРОТЕИНОВА МАТРИЦА
* Авангарден КРЕАТИНОВ КОМПЛЕКС
* Комбинация от Есенциални МАЗНИНИ за хормонален баланс и мускулен растеж

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба:                                          

За плътен крем се разбъркват 3 лъжички от Massfusion ™ с от 300-600мл.
(В зависимост от желаната консистенция) ледено студена вода или мляко.
За най-добри резултати напитка се приема на 2 порции дневно;първата порция за закуска, а другата през целия ден.

 

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!