MyoJuiced

SAN

MyoJuiced е изключително мощен гейнър. Неговата висококачествена фолмула е специално проектирана за сериозни бодибилдъри и спортисти, мечтаещи да повишат мускулната си устойчивост по време на интензивна тренировка. Какво ще Ви даде SAN MyoJuiced?

Повече детайли

100,00 лв

Следтренировъчното хранене е на едно от първите места по важност в бодибилдинга. Трябва да знаете също така, че вашите мускули са създадени, за да растат след тренировка, а не по време на нея. Повечето хора смятат че е точно обратното, което е често срещано погрешно схващане. Затова, за да извлечете пълната полза от вашите тренировки, бъдете сигурни, че захранвате вашите мускули с най – добрата добавка, създадена за покачване на чистата мускулна маса след вашата тренировка. Такава добавка е SAN MyoJuiced.

На първо място, MyoJuiced ще Ви осигури 60 грама протеин. Тук се включват Micellar Casein; млечен протеин изолат; суроватъчен протеин; концентрати серум; калциев казеинат. Формулата на Myo Juiced е разработена специално за освобождаването на протеин, в продължение на дълъг период от време. Тази бързо и бавно действаща протеинова матрица, ще Ви осигури захранване с протеини за 12 часа. По този начин, вашите мускули ще увеличават своя обем с всеки изминал час.

Също така, MyoJuiced ще Ви даде 14 грама есенциални аминокиселини като глутамин, таурин, ВСАА, аргинин, аланин и др. Аминокиселините изграждат всички белтъци във вашето тяло и участват в протеиновия синтез. Ако количеството им в тялото Ви е недостатъчно, особено след тренировка, мускулите Ви ще изпаднат в катаболно състояние и ще изгубите голяма част от тях. Не е ли жалко, да изгубите това, за което сте положили неистови усилия? MyoJuiced ще Ви помогне да предотвратите този неприятен процес.

MyoJuiced е обогатен също така, с изключително висококачествени въглехидрати. Едни от тях са с дълга верига и се усвояват много бавно, почти без да се засяга нивото на инсулина. Други от тези въглехидрати са с къса верига и се усвояват по – бързо. Благодарение на тази комбинация от въглехидрати, тялото Ви ще получи зареждане,което ще Ви осигури максимален мускулен растеж, за възможно най – краткия период от време.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

Начин на употреба:

Приемат се 1 – 3 дози от MyoJuiced дневно.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!