Up Your Mass

MHP

Този продукт прави идеална хормонална среда за увеличаване на мускулната маса,издръжливост и сила.

Повече детайли

95,00 лв

Напредналата разработена формула на този протеин осигурява прецизно снабдяване на организма със съотношението 45/35/20 на въглехидрати,протеин,мазнини.Тази формула на подаване определено количество от съставките осигурява покачена чиста мускулна маса. Този продукт прави идеална хормонална среда за увеличаване на мускулната маса,издръжливост и сила.В тази формула първоизточника на енергия са въглехидратите,така ,че те не се натрупват в организма под формата на гликоген.

Високо гликемичните въглехидрати като захари,декстроза могат да имат негативно влияние върху натрупването на чиста мускулна маса.Тази продължително снабдителна протеинова матрица(соев протеин изолат,суроватъчен концентрат,Казеин) осигурява бързо,средно и бавно отделяне на аминокиселини за бърз и дълго азотно задържане.

Проболичната матрица на този протеин е заредена с голямо количество Глутамин, верижно разклонени аминокиселини и азотен оксид,Аргинин.Правилните източници на мазнини могат да спомогнат за нормализиране на хормоналните функции и осигуряване на енергия. Протеина осигурява добър източник на енергия и спомага за запазване на мускулният гликоген.

Витамин С играе огромна роля в подсилването функциите на имунната система. Като антиоксидант, Витамин С помага за неутрализиране на свободните радикали в клетките. Витамин С е водноразтворим витамин. Той е термин, който включва 2 съединения – аскорбинова и дехидроаскорбинова киселина. Като добавки към храната са разрешени следните съединения: L-аскорбинова киселина, натриев, калциев и калиев L-аскорбат, L-аскорбил 6-палмитат.

Калцият е най-важният минерал за човешкото тяло с най-голямо съдържание. Нормалните здрави мъже имат около 1.2 – 1.4 кг калций, докато жените имат 0.85 кг. Докато най-важната функция на калция е укрепване на костите, по-малкият процент на калций извън костите се използва за поддръжка на голяма комбинация от важни функции на тялото. Има няколко различни калциеви компоненти, от които вие можете да изберете, като калциев карбонат и калциев цитрат.

Тялото се нуждае от витамин Д за да се абсорбира калцият. Вие можете да си набавите витамин Д по 3 начина: през кожата, от диета и от суплементи. Витамин Д се формира натурална при излагане на слънчева светлина. 15 минути на слънце няколко пъти на седмица без крем за слънце е предостатъчно за много хора да произведат и складират всичкият витамин Д, от който се нуждаят.

Витамин Е, както и останалите мастноразтворими витамини, се нуждае от известно количество мазнини за резорбацията си. Съставен е от съединения, наречени токофероли, най-важният от които е алфа-токоферол. Ролята в бодибилдинга се основава на участието му в \"дишането\" на клетките и на мускулните тъкани. В допълнение витамин Е заздравява клетъчните стени, което прави мускулните клетки по здрави и устойчиви – важен фактор за мускулния растеж и сила.

Токоферолът има диуретично действие, а освен това поддържа артериалното налягане в норми и облекчава умората. За спортисти, които са в процес на покачване на телесна маса витамин Е помага да се запази сърдечно-съдовата система от прекомерни натоварвания и заболявания. Този витамин доставя кислород на тялото, с което подобрява издръжливостта, а в комбинация с витамин А предпазва белите дробове от замърсената атмосфера.

Витамин B4 (Фолиева киселина) Заедно с другите витамини взема участие в изграждането на червените кръвни телца и подобрява абсорбцията на желязото. Подобрява метаболизма на някои аминокиселини, както и синтеза на нуклеиновите киселини.

Витамин B6 (Пиридоксин) Този витамин има много задачи в организма и е важна съставка на много ензими. Участва в метаболизма на аминокиселините, есенциалните мастни киселини и желязото. Съдържа се в дрожди, месо и дробчета. Нобходим е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата главна задача е трансформацията на аминокиселините. При приемането на по-големи количества белтъчини и при физически натоварвания потребността от този витамин нараства.

Затова на спортистите са необходими по-големи количества витамин B6. Недостигът на този витамин забавя обновяването на мускулните влакна. Според изследванията внасянето на по-големи количества витамин B6 в организма преди менструация значително облекчава предменструалния синдром и болките. Той е много важен за изграждането на витамин B12, витамин B6 е природно диуретично средство.

Витамин B12 (Цианкобаламин) Този витамин има важна роля в процеса на синтеза на белтъци, в метаболизма на въглехидрати и мастни киселини, както и при изграждането на еритроцитите. Подпомага растежа, подобрява апетита, увеличава телесното тегло и се използва при лечението на анемиите. Съдържа се в черния дроб и в екстракти от него. Витамиин B12 укрепва нервната система, балансира психическата възбудимост, подобрява концентрацията, паметта и поддържа баланса на нервната система. Той може оптимално да упражни своето действие само в присъствието на витамин B6.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

Начин на употреба:                                          

За чиста мускулна маса и поддръжка смесете 4 мерителни лъжици с 500 мл вода и пийте 1-3 пъти на ден.Съхранявайте на сухо и хладно място от 15 до 30 градуса.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!