SCITEC - Oat'N'Whey

Scitec nutrition

Формулата съдържа висококачествен ултрафилтриран суроватъчен протеин и бавноусвоими, с нисък гликемичен индекс въглехидрати от фино смлени овесени ядки.

Повече детайли

42,00 лв

ОПИСАНИЕ

Oat'N'Whey съдържа овесено брашно и висококачествен суроватъчен протеин концентрат

Това е хранителна добавка за онези часове от деня, в които нямаш възможност да осигуриш качествени източници на протеин и въглехидрати за организма си.

Неправилното хранене или пропускането на хранене са едни от най-лошите неща, които можеш да си причиниш, особено, ако си активен спортист. Oat'N'Whey е идеалната добавка в тези случаи.

Съдържание на Oat'N'Whey

Формулата съдържа висококачествен ултрафилтриран суроватъчен протеин и бавноусвоими, с нисък гликемичен индекс въглехидрати от фино смлени овесени ядки.

Овесът е добре познат източник на хранителни вещества, включително Витамин B и минерали.

Овесеното брашно е изключително богато на протеин и влакна. Суроватъчният протеин в състава на Oat'N'Whey е един от най-ефективните азотни източници. Благодарение на него се създава богата на азот среда, нужна на мускулите за протеиновия синтез.

Oat'N'Whey е хранителна добавка, подходяща, както за диети с цел покачване на чиста мускулна маса, така и за такива с цел изгаряне на излишните мазнини. Тонизира тялото и осигурява енергия на организма.

А най-хубавото е, че има превъзходен вкус - на шоколад, ванилия или ягода.

Допълнително съдържа таурин!

Начин на употреба: 1 пакет (92 гр) в 400 мл вода или мляко. Oat'N'Whey може да се консумира и като каша, с по-малко течност.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!