Promo

Lean Mass-Гейнър

Lean Mass-Гейнър

Pure nutrition

Pure Nutrition Lean Mass е протеин, обогатен с въглехидрати. Неговата задача е да осигурява нарастване на мускулната маса и да подпомага бързото й възстановяване след тежки тренировки. Той съдържа всичко, което е нужно на тялото, за да запази оптималните си функции в състояние на следтренировъчен стрес. Осигурява така желания анаболен режим на работа.

 

Повече детайли

92,00 лв

100,00 лв

-8%

Добавката разчита само на суроватъчен протеин и успешно комбинира суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат и хидролизат. Това е най-бързоусвоимият от тялото протеин. Необходими са около 30 минути от приема му, за да бъде абсорбиран от тъканите – отлично качество за продукт, който служи за възстановяване и изграждане на мускулна маса.

Не по-малко от градивните белтъчини в такъв момент са необходими и въглехидрати – за възстановяване на енергията и доставяне глюкоген на мускулите, за задоволяване на енергийните потребности. Оригиналната въглехидратна матрица, вложена в Pure Nutrition Lean Mass, включва бързи – декстроза и царевично нишесте, и по-бавни – фруктоза и малтодекстрин въглехидрати. Бързите веднага запълват глюкогена. Така се създава подходящата среда за градеж на мускулите. Бавните въглехидрати първо отиват в черния дроб и едва после – в енергийните станции на мускулите.

Гейнърът е обогатен с витамин С, Е и В-комплекс. Те се включват в енергийния метаболизъм. Участват в ензимните реакции. Поддържат тонуса и благоприятстват възстановяването на тялото след натоварвания.

Фибрите са друга важна съставка. Освен че повлияват благотворно храносмилането и работата на червата, те стимулират усвояването на протеините и другите хранителни вещества.

Pure Nutrition Lean Mass е точно това, което ви трябва, когато искате да засилите анаболните процеси в тялото си и се стремите към нарастване на мускулната маса. Професионалистите от BB-Team ви го препоръчват горещо, когато теглото ви е под желаното или пък ежедневието ви е много динамично и често ви се налага да пропускате хранене.

Вземете сега своя гейнър! Той ще отговори точно на нуждите ви и може да е ваш до един ден от поръчката!

Най-подходящият прием е 1-2 дози (3-6 мерителни лъжици) след тренировката ви. В нетренировъчни дни можете да приемате 1-2 дози сутрин след ставане от сън.

За увеличаване на общото количество калории, въглехидрати и протеин за деня, по ваша преценка можете да пиете от продукта и заедно със или между храненията ви.

Съставка Количество % RDA*
Дозировка
Доза 100 g ±
Базови съставки
Въглехидрати 69 g ±
Калории 383 ±
Мазнини 4 g ±
Наситени мазнини 2 g ±
Протеин 15 g ±
Фибри 6 g ±
Витамини
Витамин B-1 (Thiamine) 1.1 mg ±
Витамин B-2 (Riboflavin) 1.7 mg ±
Витамин B-3 (Niacin) 16 mg ±
Витамин B-5 (Pantothenic Acid) 6 mg ±
Витамин B-6 (Pyridoxine) 1.4 mg ±
Витамин B-7 (Biotin) 50 mcg ±
Витамин B-9 (Folic Acid) 200 mcg ±
Витамин B-12 2.5 mcg ±
Витамин Е 12 mg ±
Витамин С 80 mg ±
* Дневната доза (RDA) е съобразена с хранителен режим от 2000 ккал дневно.
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!