L-Carnitine + Green Tea Liquid

OstroVit

Ostrovit L-Carnitine + Green Tea Liquid е висококачествена течна добавка съдържаща L-Carnitine с добавено витамин C и екстракт от зелен чай.

Повече детайли

32,45 лв

L-Carnitine е аминокиселина, която основно действа между клетъчните мембрани, като подпомага осъществяването на един от механизмите за набавяне на енергия. Почти 99% от тази аминокиселина се намират във вътреклетъчното пространство и основните органи, в които се складира са скелетните мускули. А вторият по концентрация на L-Carnitine орган е черният дроб.

Организмът ни биосинтезира 25% от необходимите ни количества от тази аминокиселина в мозъка, бъбреците и черния дроб с помощта на две есенциални аминокиселини: лизин и метионин. Докато останалите 75% от общото количество си набавяме, чрез храната. Ползите от L-Carnitine са – забързва метаболизма, повишава енергията и тонуса, стимулира изгарянето на мазнините, като ги приоритизира, като източник на енергия, подпомага здравословната регулация на телесното тегло.

Зеленият чай има антиоксидантни свойства и се използва за отслабване. Подпомага пречистването на организма, както и спомага за изгарянето на мазнини, като забързва метаболизма. Зеленият чай повишава добрия холестерол и намалява лошия. Понижава абсорбацията на въглехидрати и намалява кръвното налягане, както и кръвната захар. Действа противовъзпалително и подобрява състоянието на кожата.

Предимства на Ostrovit L-Carnitine + Green Tea Liquid биват:

• Забързва метаболизма;
• Подпомага изгарянето на мазнините;
• Повишава енергията;
• Спомага здравословното отслабване;
• Подобрява функциите на сърцето;
• Намалява кръвното налягане;
• Регулира кръвната захар;
• Ускорява възстановяването след тренировка;


Ostrovit L-Carnitine + Green Tea Liquid е здравословно решение в борбата с излишните килограми. Не се колебайте, единственото, което трябва да направите, за да постигнете желаните резултати е да комбинирате таза хранителна добавка със здравословен хранителен режим и активни физически тренировки. Резултати няма да закъснеят – стига да бъдете постоянни!

Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 15мл) от 20-30 минути преди тренировка.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!