Artrox Powder - Collagen - Joint Complex

MaxxWin Nutrition

ARTHRO MAXX POWDER съдържа уникална формула от съставки, които работят за поддържане на структурната цялост на ставите и съединителната тъкан.

Повече детайли

40,90 лв

Хидролизираният Телешки Колаген е богат на биоактивни пептиди и аминокиселини. Колагенът е протеин с уникална структура на влакната и несравнима устойчивост на разтягане. Построени от 3 усукани спирали протеин, колагеновите влакна осигуряват стабилност и устойчивост на всички структури в човешкото тяло. Тяхната ефективна биосинтеза позволява за регенериране на ставния хрущял и кожата, което помага да бъдат винаги в идеално състояние.

Глюкозаминът е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на повече Глюкозамин, човешкото тяло изгражда по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани.

Хондроитинът подхранва хрущялната тъкан, подпомага за нейното възстановяване и регенерация, което го прави подходяща добавка при увредени или разрушени хрущяли.Хондроитин Сулфат прави ставите еластични, подпомага тяхното пълно движение и амплитуда, и възстановяването им след тежки травми.

MSM помага за поддържането на еластичността на ставните тъкани.
Растенията, животните и хората се нуждаят от сяра за широко разнообразие от биологични процеси. МСМ е източник на биологична сяра, която е основен компонент в много от протеините, тъканите, хормоните и ензимите в тялото. Сярата играе роля и при детоксификацията на черния дроб. Поради способността на МСМ да възпрепятства болезнените импулси, да поддържа добър кръвопоток и да намалява възпалението на тъканите, той е изследван и за употреба под формата на болкоуспокояващо, и поддържащо противовъзпалителните процеси средство.

Цялостната комбинация от тези съставки в ARTHRO MAXX POWDER спомага за цялостното изграждане и укрепване на ставите, хрущялите и съединителната тъкан.

Препоръка за употреба: Смесете 20грама в 250 мл вода или сок. За оптимални резултати, консумират 1-2 дози дневно, например сутрин, след ставане и вечер, преди лягане.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!