CLA Slim

Fitness Authority Nutrition

• Помага за регулиране на теглото;
• Подпомага изгарянето на мазнини;
• Силен антиоксидант;
• Стимулира имунитета;
• Подкрепя сърдечно-съдовата система;

180 Гел капсули

Повече детайли

29,95 лв

CLA Slim предствалява свързана линоленова киселина. CLA е мастна киселина, която има за цел да подобри цялостното физическо състояние на организма. Може да предотврати вредното свойство на свободните радикали, както и да повиши мускулната маса. Подходяща е за комбиниране с други продукти, които да подпомогнат изгарянето на мазнини.

Също така CLA Slim има и антикатаболно действеие. Значителен ефект при редуцирането на подкожните мазнини и увеличаване на мускулната тъкан се достигат при дози от 3-4 грама дневно. В зависимост от телесното тегло, в продължение на 2-3 месеца, като приемът на тази мастна киселина трябва да се съчетае с хранителен режим и физическо натоварване.

FA Nutrition CLA Slim има способността да подобри мастния метаболизъм, като подпомага най-вече изгарянето на мазнини в областта на корема. Освен това подсилва имунитета и подобрява тонуса. Има добро противовъзпалително действеие. Може да понижи риска от развитие на атеросклероза, действа благоприятно върху сърцето и също така може да понижи риска от някои видове рак.

В съчетание с физическо натоварване и упражнения CLA Slim има невероятен ефект.
Да не забравяме, че намалява инсулиновата чувствителност в организма и регулира холестерола.

Начин на употреба: приемайте 3 капсули 1-2 пъти дневно след хранене.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!