MuscleMeds-Amino Decanate

MuscleMeds

Аминокиселинен комплекс с пълен спектър компоненти за изграждане на мускулна маса !

 5 g ВСАА във всяка доза (при анаболното съотношение 10:1:1) !

 5 g глутамин с фармацевтично качество във всяка доза !

500 mg матрица от критични за мускулната маса аминокиселини !

Разтърсващ пробив в света на аминокиселинната 

Повече детайли

60,00 лв

Amino Decanate е ново решение от арсенала на Muscle Meds, чиято основна цел е едно по-добро и качествено възстановяване.
 
Amino Decanate е възстановителна формула, която комбинира основните аминокиселини, за да оптимизира по-пълноценно възстановяване. Имате прекалено силна мускулна треска, чувствате се отпаднали след тренировка, мускулите ви болят, усещате умора и напрежение, то тогава се нуждаете от продукт от класа на Amino Decanate.
 
Amino Decanate съдържа революционен комплекс от верижно-разклонени аминокиселини в съотношение 10:1:1 (леуцин, изолеуцин и валин). Верижно-разклонените аминокиселини, по-известни като BCAA, са най-важните за мускулното възстановяване на тялото. Те са най-бързо усвоимите аминокиселини, попадат директно в кръвта след приема им, съдържат се почти изцяло в скелетната мускулатура и ускоряват в най-голяма степен протеиновия синтез и възстановителните процеси. В съотношнието 10:1:1 е заложено на по-голямо количество Леуцин, най-анаболната аминокиселина за човешкото тяло.
 
Amino Decanate осигурява и 5 грама от важният Глутамин, най-изобилстващата аминокиселина в човешкото тяло. Глутаминът е важен за възстановяването и изграждането на тъкани, подсилва имунната система и засилва мускулоизграждащите процеси. В комбинация с BCAA, глутаминът гарантира по-добро възстановяване, дори и след крайно тежки тренировки.
 
Amino Decanate завърша формулата си с комплекс от есенциални и несенциални аминокиселини, които подпомагат тялото да се възстановява чрез различни механизми. Този комплекс допълва верижно-разклонените аминокиселини и глутамина, като прави Amino Decanate най-пълноценната и завършена аминокиселинна формула на пазара. Искате по-добро възстановяване, вече знаете, кой е вашият продукт.

 

Начин на употреба:


една доза 30 мин преди тренировка и една доза вечер преди лягане
 

 

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!