Балансирана формула за красота

Grassberg

  • Балансирана формула за красота
  • С добавени Омега-3 мастни киселини
  • Обогатена с биотин
  • Гел-капсула за по-добро усвояване
  • 1 опаковка = 2 месеца прием
  • 60 капсули

Повече детайли

26,00 лв

Grassberg Skin Hair Nails е комплекс от специално подбрани съставки, които имат синергично действие и подпомагат здравето на кожата, косата и ноктите. Хубавата кожа и коса и здравите нокти са ключов индикатор за добро здраве на човек.

С течение на годините и под влиянието на факторите на заобикалящата ни среда често се случва кожата да загуби хидратацията и еластичността си, косата да загуби блясъка, здравината и да забави растежа си. Причините могат да бъдат много, но често това се дължи на липса на основни минерали отговарящи за правилния им растеж и подхранване. За много хора с натоварено ежедневие е предизвикателство да се хранят разнообразно и да набавят нужните на организма витамини и минерали. Често спортуващите спазват диета, за да поддържат добра фигура, но това ги лишава от ключови микронутриенти поради еднообразието на диетата им.

Grassberg Skin Hair Nails е събрал в себе си ключови минерали и витамин в комбинация с Омега-3 мастни киселини, за да подхрани максимално вашите кожа, коса и нокти. Меките гел капсули са изключително лесни за преглъщане и една капсула ви осигурява нужната дневна доза. Една опаковка от продукта е достатъчна за два месеца прием.

Начин на прием: Една капсула дневно с чаша вода.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!