Xtreme Creatine-Ultra Pure Micronized Monohydrate

Fitness Authority Nutrition

FA Nutrition Xtreme Creatine е най-висококачествения микронизиран креатин монохидрат на пазара!

➡ повишава силата и издръжливостта;
➡ повишава мускулната маса;
➡ повишава енергията;
➡ ускорява протеиновия синтез;
➡ подпомага възстановяването;
➡ микронизиран креатин с фармацевтично качество;
➡ с добавен таурин за подобрено усвояване;
➡ невероятна разтворимост;

Повече детайли

29,95 лв

A Nutrition Xtreme Creatine предоставя най-висококачествен чист креатин монохидрат. Креатинът е широко познат и доказан в света на хранителните добавки, като изключително важен за изграждането на чиста мускулна маса. Човешкото тяло синтезира креатин посредством 3 аминокиселини - аргинин, глицин и метионин. Суплементирането обаче е необходимо при активно спортуващи и атлети, които желаят да постигнат повече с всяка тренировка. Xtreme Creatine съдържа най-чиста форма на креатин в балансирани количества за всяка доза, което подпомага изграждането и на мускулна маса и покачването на сила.

Xtreme Creatine съдържа креатин монохидрат, която е най-разпространената и доказана форма на креатин. Всички изследвания показват, че креатин монохидрата се усвоява на 100% и има максимално силен ефект. За да е добре усвоим и да постигне пълния си капацитет, креатин монохидратът трябва да е микронизиран. Xtreme Creatine използва фармацевтично чист микронизиран креатин монохидрат!!!

Xtreme Creatine предлага и една малка екстра. Към всяка доза има добавени достатъчно количество таурин. Тауринът подобрява скоростта на усвояване на креатина и засилва неговото действие. Именно заради това Xtreme Creatine трябва да е вашият избор!

Препоръчителен прием: Разбъркайте 1 мерителна лъжица в 250мл вода. Приемайте половин доза преди и половин доза след тренировка.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!