Kлин за отслабване с биокерамични кристали-COSMETEX LEGGINGS 40

Lanaform

Отслабващ клин с биокерамични кристали

  • Антицелулитен ефект
  • Биокерамични кристали
  • Активни съставки с микрокапсули

Повече детайли

54,00 лв

Идеални за отслабване, Cosmetex Leggings 40 от Lanaform също помагат и в борба с целулита в областта на ханша и бедрата.

“Cosmetex Legging 40” е иновативен клин за отслабване с микрокапсули и биокристали.Идеален за намаляване на теглото, “Cosmetex Legging 40”помага също за премахване на целулита в областта на задните части, бедрата и ханша.

Изработен чрез иновативна технология, материята от която е направен клина съдържа в себе си фибри с керемични кристали и милиони микрокапсули, които му позволяват да окаже активно козметично действие върху кожата.

“Cosmetex Legging 40” има незабавен и дълготраен ефект. Носенето му помага за отслабване, премахване на целулита, изглаждане и подобряване на здравето на кажата, като същевремено ви дава уникално усещане за свобода на движенията.

“Cosmetex Legging 40” действа като изгаря мазнините и стяга кожата, благодарение на кофеина, който се отделя от микрокапсулите и заедно с това премахва целулита, чрез съставката форсколин. Eстественото движение на тялото създава триене, което разрушава микрокапсулите. Те освобождават активните козметични съставки, които се абсорбират от кожата.

Клинът може да се пере на ръка, във вода с температура до 30° С.

Носенето на клина има дълготраен ефект върху тялото, който се изразява в отслабване, премахване и предотвратяване на появата на целулит, кожата става по-еластична, гладка и с младежки вид, благодарение на въздействието на био-керамичните капсули. Топлината, произвеждана от организма се абсорбира и трансформира от био-керамичните кристали и се освобождава под формата на инфрачервено лъчение. Това увеличава локално температурата на кожата, което подобрява лимфната циркулация, засилвайки способността на тялото да елиминира мастните клетки.

“Cosmetex Legging 40” е изработен от безшевна материя, изглежда добре и би могъл да се носи всеки ден.

Доказана ефективност!

Клинични тестове, извършени сред 25 жени, които са носили клина по 8 часа в продължение на 28 дни показват, че 93% от жените смятат клина за удобен и 85% от тях, че кожата им е по-мека. Почти всички, които са участвали в проучването, казват че биха носили клина ежедневно, като част от облеклото си.

Максимална загуба (см), установена след проучването:

– Около ханша: – 1,6 cm

– Около бедрата: – 2,8 cm

Инструкции:

Носете Cosmetex Legging 40 всеки ден по 8 часа в продължение на 28 дни.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!