ShadoWhey Isolate - 100% Whey Protein

Dorian Yates Nutrition

Shadowhey Isolate съдържа само чист, кръстосан поток от филтриран суроватъчен протеин с максимална бионаличност. Съдържа 26 грама от най-висококачествения, бързоусвоим суроватъчен протеинов изолат, идеален за след тренировка или през деня, когато имате спешна нужда от протеин за Вашите мускули.

Повече детайли

193,46 лв

214,95 лв

-10%

Shadowhey Isolate съдържа 0 грама захар и 0 грама мазнини в доза, което го прави един от най-качествените протеинови изолати на пазара.

➡ суроватъчен протеин изолат
➡ високи количества BCAA и глутамин;
➡ 0г захар в доза;
➡ 0г мазнини в доза;

Суроватъчният Изолат има изключително висока биологична стойснот. Той се различава с много високо качество и над 90% концентрация на чист суроватъчен протеин изолат, получен чрез специален процес на микрофилтрация и признат за най-качествения вид протеин на прах. Най-важните предимства на суроватъчният протеин изолат са лесното смесване и бързото усовяване в организма, а също така по-ниско съдържание на въглехидрати, мазнини и лактоза в сравнение с други протеинови източници. Този супер протеин на прах е подходяща добавка за почти всеки спортист, който иска да увеличи силата и издръжливостта, да подобри спортните постижения и да изгради чиста мускулна маса.

Начин на употреба : Приемайте 2-3 пъти а ден по 1 доза, разтворена в 200-300мл вода или мляко!

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!