Омега 3 Капсули

Weider

 WEIDER Омега 3 capsules съдържат рибено масло с високо качество с полиненаситени Омега 3-мастни киселини. Те са от съществено значение за организма и тъй като организма не може да си ги набави само с храната, се налага да се взимат допълнително, под формата на добавки. 

OMEGA 3, 60 капс.

Повече детайли

45,00 лв

Намират се главно в рибата, ядките и растителните масла. Съдържат 700 мг Омега-3 мастни киселини, в една капсула.Богато съдържащия се в рибеното масло омега - 3 мастни киселини EPA ( ейкозапентаенова киселина) и DHA ( докозахексаенова киселина ) допринася за нормалното функциониране на сърцето .

Този положителен ефект е установен при дневен прием на 250 мг EPA и DHA

Описание на продукта: Подробното и пълното описание на хранителни добавки, не е в съответствие с действащото законодателство на ЕС и регулирането на здравните изисквания  регламентира това. Регулиране на здравните изисквания регламентира етикетирането и рекламирането на храни по отношение на хранителните и здравните претенции. Само онези елементи, които са включени в списъка на Общността и регламентирани от здравните изисквания са разрешени и могат да бъдат използвани.

Препоръчителен прием :  Вземете 1 капсула дневно с достатъчно течност . Препоръчителна доза да не се превишава !

Съхранявайте на Студено , сухо и тъмно място .

Забележка: Не превишавайте препоръчителните дневни дози. Да не се използва като заместил на балансираното и разнообразно хранене. Да се съхранява на места, недостъпни за деца.

Хранителни Стойности

  за 100 гр. за капсула.
Мазнини /Рибено масло/ 73 гр. 1000 мгр.
от които Омега 3 мастни киселини 51 гр. 700 мгр.
от които EPA 29.2 гр. 400 мгр.
от които DHA 14.6 гр. 200 мгр.
Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!