EXTRIFIT OMEGA 3

Extrifit

EXTRIFIT® OMEGA 3 - 1000 MG съдържа омега-3 мастни киселини (1000 мг / капс), обогатени с витамин Е (5 мг / капс). EXTRIFIT® OMEGA 3 - 1000 MG са здравословни мазнини, които се съдържат в храната, така че приемът им е много важен.

1000 MG - 100 капс

Повече детайли

24,00 лв

Много е важно да се обърне внимание на приема на мазнини в спортното хранене. Ако елиминирате всички мазнини от диетата си, както  често се случва в културизма или по-време на диети за отслабване, това може да бъде опасно за вашето здраве. Здравословните мазнини са необходими за нашето тяло, както например са витамините, още повече по време на интензивни натоварвания. Затова оставете здравословните форми на мазнини във вашата диета и добавете към тях нашия продукт OMEGA 3 - 1000 MG.

Приемът на OMEGA 3 е от особено важно значение за спортистите, и най-вече при тези които са на диета или в период на изчистване. Рибеното масло е източник на OMEGA 3, а също така съдържа и EPA и DHA.

EPA и DHA допринасят за нормалната функция на сърцето. Благоприятният ефект се постига с дневен прием на 250 мг EPA и DHA. DHA допринася за поддържането на нормалното зрение и поддържането на нормалната мозъчна функция.

EXTRIFIT® OMEGA 3 - 1000 MG е ??обогатен с витамин Е, който допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Начин на приемане:

Приемайте 3-4 капсули дневно в зависимост от телесното тегло и интензивността на физическата си активност. Разпределете дневната доза през целия ден - по една капсула сутрин, обед и вечер. Приемайте този продукт по време на хранене.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!