Fish Fats Gold

SAN

SAN PREMIUM FISH FAT GOLD става жизнено важна хранителна добавка за тези, които не са в състояние да си набавят и да консумират големи количества риба.

120 softgels

Повече детайли

22,00 лв


EPA-DHA, две мазнини, които помагат за укрепването на здравето на вашата кардиоваскуларна система. Омега 3 мазнини се разглеждат, като „добри” мазнини важни за клетките, здравето и метаболичното здраве и помагат за регулирането на триглицеридните нива в нормално състояние.

Представете си, че една малка капсула може да защити сърцето ви, да повдигне настроението, да поддържа познавателните функции, да укрепи имунната система, и да облекчи множество хронични заболявания. Това е магията на „Омега-3 мастни киселини”, намиращи се в добавки, като рибеното масло. Изследванията непрекъснато потвърждават поразителните и положителни резултати, постигнати чрез допълването нашата диета с Омега 3 мастни киселини.

Омега 3 мастни киселини от съществено значение ли са за нашата диета?

Повечето от нас приемат думата "мазнини" като нещо, което трябва да се избягва, но не всички мазнини са сходни. В действителност, „Омега 3 мастни киселини” са незаменими мастни киселини, необходими за нашето здраве и красота. Тези здравословни мазнини са съставени от DHA и СИП, които защитават нашите органи от дегенеративни заболявания, като стимулират метаболизма ни и изострят ума ни. DHA и СИП са градивните блокове на всички клетки в нашите жизненоважни органи и ние имаме нужда от тези хранителни вещества за нашето здраве и красота.

Проблемът е, че докато телата ни изискват Омега 3 мастни киселини за оптимално функциониране, те не могат да бъдат произведени от човешкото тяло. Проучванията показват, че повечето американци страдат от дефицит на Омега 3 мастни киселини СИП и DHA, които са критични за оптималното здраве на сърцето, мозъка и тялото.

Омега-3 може да бъде естествено получена при прием на риба и зеленчуци. Омега 3 мастни киселини трябва да бъдат придобити от добри източници, с цел да бъдат използвани за оптимално здраве.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

Начин на употреба:

1-2 гелкапсули дневно

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!