Opti Whey 90

Body World Group

Opti + Whey 90 Protein на немската фирма BWG са използвани от много елитни атлети в много спортове.

Протеинът  е направен от висококачествени суровини. Високите нива на протеин подпомагат мускулният растеж особено ,когато се приема в „анаболният прозорец” няколко часа преди и след тренировка.

Повече детайли

95,00 лв

В нашият продукт ние добавихме така наречените верижно разклонени аминокиселини (ВСАА), съставът на които е Леуцин,Изолеуцин и Валин. Тези аминокиселини са много използвани за възстановяване след тежки интензивни тренировки. Към този продукт също е добавен Глутамин, който е аминокиселината с най-голямо съдържание в тялото на човека.Тя е около 60 процента съдържание. Глутамина също помага за възстановяване, съчетан с ВСАА верижно разклонените аминокиселини става бум на възстановяване.

Суроватъчният протеин е много, много важна добавка за бодибилдърите и активните спортисти! Тъй като те и културистите тренират често и изразходват голямо количество енергия, протеиновите нива се изчерпват. Като основа в изграждането на мускулите, незаменимите аминокиселини, като глутамин (подобрява мускулите, издръжливостта и възстановява мускулите), се съдържат във висококачествените протеини от суроватка, не само може, но и ще помагат в мускулното възстановане и по-бързия растеж на мускулните влакна.

С хранителен режим тези, които искат да загубят някои допълнителни мазнини, суроватъчния протеин може да бъде много полезен, защото добър прием на този протеин балансира нивата на кръвната захар, а и въглехидратите са причина нивото на кръвната захар да се променят постоянно. Когато нивата на кръвната захар са балансирани, вие не сте толкова податливи на неистово хранене и имате повече енергия и по-голяма загуба на мазнини.

Суроватъчния протеин ви позволява да контролирате вашата диета ефективно. Повечето хора, които искат да променят своето тяло могат да се възползват от суроватъчните протеинови добавки по-добре, но тъй като протеина е естествено съдържащ се в много хранителни продукти, дефицита обикновено не е проблем.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

УПОТРЕБА:

Вземете 2-3 супени лъжици смесени с 300 мл нискомаслено мляко.2 пъти на ден .Препоръчително единият след тренировка другият рано сутрин.

 

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!