Isolate Gold

Invictus Nutrition

Isolate GOLD CFM Cross Flow Microfiltred е протеинов шейк с възможно най-малко количество въглехидрати,   с  нула мазнини.

Повече детайли

105,00 лв

Суроватъчният протеин изолат е една от най-пълните форми на протеин поради липсата на въглехидрати, мазнини, холестерол и лактоза. Една доза от него  може да снабди тялото ви с всички аминокиселини, от които се нуждаете, за да се насърчите резултата от тренировката си. Освен това съдържа високо ниво на левцин, цистеин и аминокиселини. Тези елементи, в комбинация с високите нива на чист протеин, които предоставя на тялото Ви с практически нула мазнини и лактоза, го правят идеален за тези, които искат да подхранват тялото си.

Сигурно някои от вас се питат, а какъв тогава е вкусът?

Ако ви е грижа за тази подробност INVICTUS Nutrition са помислили за всичко, като са използвали най-високият клас от естествени и изкуствени подсладители, за да постигнат най-невероятния вкус.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.
 

Начин на употреба:

50 гр разбити в около 250 мл. Вода след тренировка и 1 между храненията.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!