Cell Roller - Антицелулитен масажор

Lanaform

  • Ролков масаж с издърпване
  • Премахване на целулита
  • Подобрена циркулация на кръвта и лимфата

Повече детайли

93,00 лв

Cell Roller е антицелулитен масажен уред, който възпроизвежда техниката на масаж с издърпване. Целта на този масаж е да разбие мастните натрупвания, за да помогне за премахването на портокалова кора и да подобри кръвообращението и лимфната циркулация.

Техниката на масаж с притискане и издърпване е традиционен метод, който се е доказал. Основната му цел е да разбие хиподермата (най-дълбокият слой на кожата, изграден от мастни клетки), за да измести мастните депа.

Конкретно тази техника се състои в прищипване на кожата между пръстите в случая между ролките на Cell Roller и издигане с „мазната гънка“ отдолу нагоре.

В допълнение към своите антицелулитни предимства, тази чудотворна техника за палпиране също подобрява лимфната и кръвообращението, за да се отървете от симптомите на тежки и подути крака. 

Имайте предвид, че тази техника върви ръка за ръка със здравословния начин на живот.

Cell Roller е снабден е с високопроизводителен мотор и 3 колела с двойни зъбци за извършване на динамичен масаж, който имитира прищипването и изтеглянето на кожата ви. Няма по-ефективен начин да се отървете от досадния си целулит. Кожата ви ще стане по-гладка, по-мека, стегната и появата на целулит ще намалее.

На практика

Това е масаж, който трябва да включите ежедневно в ежедневието си, за да видите бързо резултатите. Cell Roller се използва за 5 минути на зона. Можете да използвате уреда с масажен крем, за да направите сесията по-приятна. Като бонус кожата ви ще бъде подхранена и хидратирана.

Cell Roller е лесен за използване и малкият му размер помага при проблеми с пространството и съхранението. Ефективен е върху бедрата, задните части, корема, талията и ръцете.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!