Магнезий-С оптимална абсорбция

Webber Naturals

 Магнезий – това е минерал с ключово значение за поддържането на оптимално добро здраве. Той е един от най-жизненоважните ензимни ко-фактори и регулира повече реакции, отколкото всеки друг минерал. 

Повече детайли

17,40 лв

 

Недостигът на магнезий се свързва с повишени нива на възпаление в тялото, което увеличава риска от рак, диабет, сърдечно-съдови заболявания и други здравословни проблеми. Дефицитът на магнезий е една от водещите причини за остеопороза.

Тъй като магнезият функционира като регулатор на електролитния баланс, метаболизма и други биохимични реакции, ефектите му върху здравето могат да бъде толкова интензивни, колкото на някои лекарства. Здравословните нива на магнезий са от полза при високо кръвно налягане, диабет тип II, мигрена, астма, отслабване на паметта, умора, депресия и др. Той е безкрайно необходим и на костите, и участва в здравословното регулиране на калция. Повишеният прием на магнезий е свързан с намалена загуба на костна плътност при по-възрастни хора или жени в менопауза.

Тялото има ежедневна нужда от магнезий. Ако не приемаме адекватни дози  магнезий всеки ден, тялото или ще изземе магнезия от костите, където е необходим, или ще функционира в дефицит.

Главните симптоми при на недостиг на магнезий включват мускулни крампи, треперене, неравномерен сърдечен ритъм, умора, раздразнителност, безпокойство.

Съдържание

Съставки:  (в 1/2 табл.)  дн.доза

Магнезий                               250 mg               250 mg

(Оксид, малат, глицерофосфат)

Микрокристална целулоза, обвивка (титаниев диоксид, полидекстроза,

въглехидратна гума, триацетин, полиетилен гликол,глицерин),

кроскармелоза натрий, стеаринова киселина,растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: изкуствени подсладители, оцветители, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, дрожди, глутен или ГМО.

Хранителна добавка, 60 таблетки.

Нето тегло: 56 g.

Дозировка и приложение: По ½  таблетка дневно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!