Соя изофлавони

Natural Factors Canada

Допринася за нормалното функциониране на женската полова система и сърдечно-съдовата система, както и за поддържането на нормалното състояние на клетките и хормоналния баланс.

Опаковка: 60 капсули

Повече детайли

20,15 лв

Soy Isoflavone Complex

Действие: Допринася за нормалното състояние на организма на жената преди и по време на менструалния цикъл,  менопаузата и за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Притежава общоукрепващо действие, поддържа жизнения тонус.
Съдържание: в 1капсула дн.доза
Соя изофлавони 50 mg 350 mg
екстракт от соеви зърна, от който:    
Oбщо изофлавонови агликони 13.8 mg 96.6 mg
Генистеин/ генистин 2.2 mg 15.4 mg
Други съставки: Микрокристална целулоза, желатин (капсула), растителен мазнезиев стеарат.

 

Дозировка: За намаляване на загубата на минерали в костите при жени в постменопауза, по 6 капсули дневно. Периодът на приемане трябва да е над 6 месеца за максимален ефект. За облекчаване на симптомите на менопаузата за жени в менопауза и постменопауза, по 7 капсули дневно. Периодът на приемане трябва да е над 2 седмици за максимален ефект. Не приемайте едновременно с медикаменти-направете пауза от няколко часа между приемите. Консултирайте се със специалист за прием над 1 година.

Забележка: Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Производител: Natural Factors, Canada

Препоръчителна дневна доза: 350 mg

Странични ефекти: Няма забелязани

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!