BSN - True Mass

BSN

Продукта е предназначен за хора които трудно качват килограми, хора със структура ектоморф или хора, които искат да добваят допълнителен обем и маса към фигурата си.

Повече детайли

88,00 лв

 

На вашето внимание представяме неверояния гейнър на BSN за покачване на мускулна маса TRUE MASS ! 

Продукта е предназначен за хора които трудно качват килограми, хора със структура ектоморф или хора, които искат да добваят допълнителен обем и маса към фигурата си.

Продукта е разработен така, че да дава на тялото Ви достатъчно калории и енергия достатъчни да повишите си мускулната си маса, да зарежда мускулатурата с високи количества аминокиселини за дълъг период от време и да кара кантара ви да показва с всеки изминал ден промяна във вашето тегло.

С този продукт вие си осигурявате едно по добро възстановяване, идеален източник на хранителни вещества подходящи и като заместител на хранене, повече мускули и по-добро самочувствие. 

 

True Mass   е новият комплексен и завършен гейнър от BSN

Всички трениращи, които имат проблем с качването (т.нар. hardgainers), се нуждаят от сериозен прием на калории - и от качествени източници! За тях от BSN разработиха новия уникален гейнър True Mass 1200.

True-Mass   ще Ви помогне да увеличите протеиновия синтез и да оптимизирате възстановяването, да повишите калорийния си прием и да заместите хранене по пълноценен начин.

За гейнъра на BSN на кратко - в една доза от продукта ще откриете:

  • 1230 калории
  • 50 грама белтъчини от бленд от 7 вида качествен протеин
  • 12 грама натурални BCAA
  • 25 грама натурални есенциални аминокиселини
  • 222 грама въглехидрати от овес и малтодекстрин
  • 16 грама мазнини, от които само 5 наситени

Освен всички останали положителни характеристики, True-Mass 1200 притежава и превъзходен вкус, който е характерен за всички продукти на BSN.

Начин на употреба: С новият True Mass   ще успеете да излезете от застоя и да качите качествена мускулна маса!

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!