Коензим Q10

Holland And Barrett

 Докато CoEnzyme Q-10 може да звучи малко като химикал, отгледан в лаборатория, той всъщност е произведен от човешкото тяло. Можете да го намерите във всяка клетка вътре в митохондриите и има доста важна работа отвсякъде.

50 Таблетки, 50 Дози

Повече детайли

14,90 лв

Витаминоподобното вещество е необходимо за много биохимични реакции. Органи като сърцето, черния дроб, белите дробове и бъбреците, заедно със скелетните мускули имат най-висока концентрация на коензим Q-10, тъй като изискват много енергия.


Коензим Q-10 е важен компонент, когато става въпрос за производството на аденозин трифосфат (АТФ) – молекула, която помага за разпределението на енергията към всяка клетка в тялото ви. Доста важна задача, ние смятаме, че ще се съгласите!


Когато сме млади, телата ни обикновено произвеждат много от това вещество естествено, но производството има тенденция да става малко бавно с напредване на възрастта.


Ако искате да преминете по пътя на диетата, уверете се, че ядете храни като говеждо месо, херинга, пиле, дъгова пъстърва, яйца, фъстъци, рапично масло, сусам, шам фъстък и броколи.


Въпреки това, за да повишите нивата на Коензим Q-10, можете да вземете добавка, която да отчита поне част от приема. Просто приемайте една до шест от тези таблетки Holland and Barret 30mg CoEnzyme Q-10 на ден в зависимост от вашите нужди.

Коензим Q-10 с гарантирано качество 30 mg
Участва в производството на АТФ

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!