OstroVit Omega 3-6-9

OstroVit

Комбинация от 3 различни фракции омега мастни киселини - 3, 6 и 9.
Поддържа нормалните нива на холестерол.
Помага за подобряване работата на централната нервна система.
Поддържа оптималното функциониране на клетъчните мембрани.
 
 

Повече детайли

14,00 лв

Хранителна добавка под формата на капсули, съдържаща омега 3 (EPA, DHA, ALA), омега 6 (LA) и омега 9 (OA) мастни киселини. Обогатена с витамин Е. Омега 3, 6 и 9 са есенциални ненаситени мастни киселини. Правилното им съотношение е много важно, защото всяка от тях играе различна роля в човешкия организъм

Омега-3 киселините понижават нивата на лошия (LDL) и същевременно повишават нивата на добрия холестерол (HDL). Системният им прием редуцира триглицеридите в кръвта. Най-важните от тях - DHA и EPA са уникални градивни елементи на нашите клетки. Благодарение на действието им, клетъчната мембрана функционира по-добре, което влияе благоприятно върху всички жизнени процеси в тялото. Омега 3 киселините увеличават резистентността на тялото към бактерии и вируси. Важни са и за оформянето и работа на мозъка от началото на живота на плода.

Омега 6 киселините са също важни градивни елементи на клетките. Те участват в производството на много хормони, включително невротрансмитерите (осъществяващи важни връзки между нервните клетки в мозъка), което подобрява работата на централната нервна система. Тези киселини са важен компонент на клетъчните мембрани. Поддържат имунитета и общото благосъстояние на организма.

Омега-9 мастните киселини намаляват общия и лошия (LDL) холестерол, като този спад не се отразява по никакъв начин на добрия (HDL) холестерол. Те са градивни елементи на всяка клетка и помагат за поддържането на нормално кръвно налягане.

Продуктът на Ostrovit Омега 3-6-9 е допълнително обогатен с витамин Е, който помага за предпазване на клетките от увреждащото действие на оксидативния стрес. Добавката се препоръчва за всички, които искат да подобрят своето благосъстояние и оптимално функционирането на тялото. Редовната му употреба влияе благоприятно върху физическото и психическо състояние на организма.

 Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден с чаша вода, за предпочитане след хранене.

 

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!