Хиалуронова киселина 100 мг

Swedish Nutra

Хиалуроновата киселина   се среща естествено в човешкото тяло. Веществото работи като магнит за влага, помага на клетките ви да запазят колкото се може повече, така че кожата ви да се чувства и да изглежда хидратирана, запълнена и здрава.

500 мл, 33 Дози

Повече детайли

48,90 лв

Какво е хиалуронова киселина?
Хиалуроновата киселина (която може да се оркрие върху етикетите на някои от вашите продукти за грижа за кожата като съкратено наименование “HA”) се среща естествено в човешкото тяло. Веществото работи като магнит за влага, помага на клетките ви да запазят колкото се може повече, така че кожата ви да се чувства и да изглежда хидратирана, запълнена и здрава.

Какво казват лекарите?
“Хиалуроновата киселина е от решаващо значение за поддържането на хидратацията на кожата", казва лекарят по естетика, д-р Мариам Замани, "въпреки, че може да бъде разградена от механизмите на свободните радикали, причинени от неща като излагане на UV. Тя помага да хидратира кожата и да се поддържа тази хидратация като овлажнител".

Какво казва науката?
Един грам хиалуронова киселина има впечатляващата способност да задържа до 6 (да, шест) литра вода. Към това добавете и супер интелигентна способност да регулирате тази влага в клетките, за да не ги удавите и имате една гениална съставка.

Хранителна добавка за пиене
Нетно количество: 500 мл
Една опаковка е за 33 дни
Начин на употреба: 15 мл всяка сутрин
Максимално количество за дневен прием: 15 мл
Да не се превишава максимално допустимото количество за дневен прием
Не замества разнообразното хранене
Да се съхранява на място недостъпно за деца
До 2 месеца след отваряне да се съхранява в хладилник
Посъветвайте се с лекар преди употреба по време на бременност или кърмене
Подходящ за вегани

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!