Attack

Scitec nutrition

  • Комбинация за мускулен растеж!
  • Мулти-векторна креатинова матрица!
  • Стимулатори на азотния оксид и напомпването!
  • Комплекс за енергия и възстановяване

Повече детайли

33,00 лв

Scitec Attack! - Съвременна формула за увеличаване обема на клетките и стимулация на азотния оксид !

Attack!-увайте тежестите и Вашите мускули с несравнима ярост чрез нашата най-съвременна формула за мускулен растеж и увеличаване на азотния оксид. Ще усетите безкрайно напомпване, сила, масивност и енергия!
 
За постигане на максимален обем на мускулните клетки и увеличаване на силата ние създадохме мулти-векторна матрица от креатини и таурини. Ние атакуваме от всички страни! Дори Вашият организъм традиционно да не реагира на креатин, нашата матрица с допълнително количество гликоциамин ще Ви даде сериозно предимство.
 
Ние не само се погрижихме за подобреното усвояване на съставките, но добавихме и мощен комплекс от дизайнерски субстанции, които регулират действието на инсулина, за да могат хранителните вещества директно да навлизат в клетките. Моменталният обмен между мястото на абсорбция и мускулните клетки се гарантира от нашите стимуланти на азотния оксид, които ще увеличат кръвния поток и ще Ви осигурят невероятно напомпване.
 
Различните форми на цитрулин малат ще Ви помогнат като осигурят допълнителна енергия по време на тренировка, отстранявайки млечната киселина и амоняка, а и ще ускорят възстановяването на АТФ и креатин фосфата след натоварването.
 
Attack не съдържа захар, той е формула с 0 калории!
 
 
Комбинация за мускулен растеж:
 
Мулти-векторна креатинова матрица – включва трикреатин малат, дикреатин малат, MicronTec – микронизиран креатин монохидрат, креатин етил естер и креатин оротат, а също така таурин, таурин етил естер, бетаин и гликоциамин. Тази матрица осигурява стабилни количества креатин в различни форми, за да се постигне значителен растеж и увеличаване на силата. Тауринът подпомага увеличаването на мускулната маса, предпазва мускулатурата от разпад и оптимизира работата на нервната система. Бетаинът играе важна роля в регулиране на водния баланс на тялото. Гликоциаминът допълва и усилва действието на креатина.
 
N.O. Burst (стимулатори на азотния оксид и напомпването) – аргинин алфа кетоглутарат, цитрулин малат и цитрулин малат естер. Тези компоненти осигуряват мощна вазодилатация, подобряване на кръвообращението и несравним напомпващ ефект. Цитрулинът значително намалява мускулната умора и подпомага възстановителните процеси след натоварване.
 
Регулатори на инсулина – алфа липоева киселина, R-алфа липоева киселина и 4-хидрокси изолевцин. Алфа липоевата киселина участва в синтезата на гликоген, стимулирайки едновременно неговата резорбция и тази на креатина в мускулната тъкан. 4-хидрокси изолевцинът повишава чувствителността на мускулните клетки към инсулин, което позволява увеличаване на енергийните им депа и количествата креатин, въглехидрати и протеини, навлизащи в тях. Това ще позволи на мускулите да надхвърлят всичките Ви очаквания!
 
Комплекс за енергия и възстановяване – цитрулин малат и цитрулин малат естер. Цитрулинът намалява количествата на амоняка и млечната киселина в мускулатурата, които се натрупват в следствие на физическото натоварване. По този начин намалява умората и значително подобрява възстановяването.
 
Други съставки – лимонена киселина, натурални и изкуствени ароматизатори, аспартам, оцветител.

Начин на употреба:

1-3 дози 30 мин преди тренировка в зависимост от толеранса ви към продукта. Винаги започвайте с 1 доза и увеличавайте постепенно.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!