Сауна колани за бедра

Armageddon Sports

Сауна колан за бедра от марката Armageddon Sports. Тези колани прилепват комфортно около Вашите крака и спомагат за намаляването на тяхната обиколка и стягането на кожата.

Комплектът включва 2 бр неопренови колани за бедра!

Повече детайли

40,00 лв

Това е възможно, тъй като колана предизвиква обилно изпотяване в тази част. Ето защо, когато носите колана, Вие ще изразходвате значително повече калории и ще изгорите излишните мазнини.

     ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ: Сауна коланът не позволява топлината да напуска тялото Ви - тя се акумулира и загрява непрекъснато областта, в която е поставен, докато Вие тренирате. С помощта на този колан, всички упражнения насочени за тренировка на краката Ви ще станат много по-ефективни и ще видите по-бърз резултат. Независимо какви упражнения правите, не се притеснявайте от изхлузване на колана, той е закрепен здраво за Вас и си върши работата, докато Вие се наслаждавате на тренировката си.

     БЪРЗ И ТРАЕН ЕФЕКТ: С нашият термо колан за оформяне на краката и всеотдайност от Ваша страна, Ви гарантираме, че ще постигнете напълно удовлетворяващ ефект! Ефект, който е траен! И не говорим само за отслабване, а и за по-стегнати крака с по-добра визия. С това Вие ще придобиете по-голямо самочувствие и ще се насладите на живота си.

     УДОБЕН, ЛЕК И УНИВЕРСАЛЕН: Коланът за оформяне на краката е изработен от неопрен и се закопчава с велкро. Размерът е универсален и разтегателен, пасва и на мъже и на жени. Ширината му е 20 см, а дължината 75 см. Направен е да Ви бъде удобно, докато тренирате и почти да не го усещате, за да не Ви пречи на движенията и да се съсредоточите в движенията си.

     ПОМАГА ЗА БОРБАТА С ЦЕЛУЛИТ: Благодарение на материята и топлината, която събира тя, Вие ще облекчите мускулните болки, ще се възстановите по-бързо от мускулната треска и ще подобрите производителността си. Ще държи мускулите Ви на краката стабилни и ще повиши кръвния поток в тези области за по-добър ефект.

     ИЗДРЪЖЛИВОСТ: Специално изработен да издържи на много дълги и тежки тренировки, без да се скъса! Вие само трябва да го закупите и да поработите над физиката си. Опитайте и ще видите, че ще останете доволни от нашият продукт! Бъдете готови за летният сезон с помощта на Неопреновият сауна колан за бедра на Armageddon Sports!

проба

Подобни Продукти

Клиентите, които купуват този продукт, купуват също:

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!