Omega 3

AllNutrition

  • Подпомага сърдечното здраве
  • Допринася за намаляване риска от сърдечни заболявания
  • Спомага за здравината на костите
  • Стимулира мозъчната функция
    90 Гел капсули

Повече детайли

13,99 лв

Allnutrition Omega 3 е хранителна добавка съдържаща висококачествено рибено масло. Той допълва диетата с омега 3 мастни киселини - EPA и DHA и витамин Е. Високият прием на омега-3 допринася за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания и за подобряване на физическото и психическото състояние. Също така съдейства за здрави кости и стави като улесняват усвояването на калция. Множество проучвания установяват, че омега-3 мастните киселини имат противовъзпалителен ефект и предпазват тялото от артрит, намаляват болката и сковаността, свързани с ревматични заболявания. Те имат способността да свързват и разтварят наситени киселини и по този начин подобряват прочистването на организма от отлаганията.

Докозахексаеновата киселина (DHA) и ейкозапентаеновата киселина (EPA) принадлежат към групата на полиненаситените мастни киселини. DHA допринася за поддържане на правилното функциониране на мозъка и зрението. DHA и EPA съдействат за здравето на сърдечно-съдовата система, увеличават добрия и намалят лошия холестерол.

Витамин Е е силен антиоксидант защитаващ клетките от оксидативен стрес. Той укрепва стените на кръвоносните съдове и предпазва червените кръвни клетки от преждевременно разграждане.

Allnutrition Omega 3 е чудесно допълнение към хранителния режим на всеки човек и е особено подходящ за хора, които не консумират риба редовно.

Начин на прием: Приемайте 3 капсули дневно за предпочитане с храна.

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!