Whey Protein Concentrate 80%

OstroVit

 OstroVit Whey Protein Concetrate/WPC80.eu/ е с високо съдържание от 80% сурватъчен протеин концентрат. Той е 100% суроватъчен протеин и съдържа широкоспектърен амино киселинен профил необходим за изграждането на вашата мускулатура.

Повече детайли

67,90 лв

    Осигурява 21 грама чист протеин в доза
      Поддържа положителен азотен баланс
      Само 1.9 грама захар в доза
      Подпомага бързото възстановяване
      Уникални вкусове
      Перфектна разтворимост
      С добавени BCAA и L-Glutamine

OstroVit Whey Protein Concetrate /WPC80.eu/ е висококачествен суроватъчен протеин концентрат, който е задължителен за всеки спортуващ!

Продуктът се получава в процеса на ултрафилтрация, където концентрира протеинова фракция суроватка се концентрира преди рано отделяне от млечна захар и мазнини. Тя се характеризира с намалено съдържание на мазнини и въглехидрати.

Суроватъчен протеин, който интензивно поддържа процеса на растежа на мускулите и позволява възстановяването на мускулните влакна. Има анаболен и катаболен ефект,които предотвратяват разграждането на вашата мускулна тъкан. Намаляват умората и ускоряват възстановяването на мускулите след тренировка.

Благодарение на съдържанието на 80% протеин шбщOstroVit Whey Protein Concetrate /WPC80.eu/ш/бщ е подходящ за всички спортисти. Това се препоръчва особено по време на изграждане на чиста мускулна маса.

Начин на употреба : Разтворете една доза OstroVit Whey Protein Concetrate/WPC80.eu/ във вода или мляко и приемайте между основните хранения или веднага след тренировка.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!