Pure Nutrition - HYDRO 100

Pure nutrition

 Въстановяване след тренировка, когато мускулите имат най-голяма нужда от бързоусвоими и качествени белтъчини.

В период на покачване на чиста мускулна маса.

Повече детайли

45,00 лв

Това е най-скъпият суроватъчен протеин, тъй като се произвежда от протеин с изключително високо белтъчно съдържание чрез процес на хидролиза. По този начин белтъчните макромолекули се „накъсват” на олигопептиди, което значително увеличава и улеснява неговата усвояемост. Всъщност това е най-бързо усвояемият протеин, защото предварителната му хидролиза елиминира нуждата на разпадане на белтъчните макромолекули в организма – така се спестява време и енергия за този процес. Този протеин може да се добавя към някои интра-тренировъчни продукти, за да подсигури бърз поток от аминокиселини към мускулатурата по време на натоварване.

HYDRO 100 от Pure Nutrition е подходящ за :

  • Въстановяване след тренировка, когато мускулите имат най-голяма нужда от бързоусвоими и качествени белтъчини.
  • В период на изчистване на мазнини и високопротеинова диета. HYDRO 100 от Pure Nutrition съдържа само 110 ккал в доза и доставя на тялото ви високо количество диетичен протеин.
  • В период на покачване на чиста мускулна маса. За да изградите красиво и атлетично тяло, трябва да подхранвате мускулите си с всички необходими за техния растеж хранителни вещества. HYDRO 100 от Pure Nutrition е идеален за тази цел, защото чрез бързото си усвояване не позволява на мускулните влакна да влязат в т.нар. „катаболен“ (разграждащ) режим. Той стимулира анаболните (изграждащи) процеси в тялото и спомага за покачването на чиста мускулна маса, без омазняване или водна задръжка.
  • HYDRO 100 от Pure Nutrition е подходящ и за след оперативен прием. Ако сте претърпели подобна манипулация, тялото ви се нуждае от високо количество протеин, който да ускори възстановяването.

Начин на употреба:

  • Една доза (30g) се разтваря в около 200 мл вода или мляко
  • Приемайте сутрин след събуждане, преди и след тренировка

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!