Allnutrition Whey Protein

AllNutrition

  • 21 гр. протеин във всяка доза
  • Висококачествен протеинов концентрат
  • Бързо усвояване
  • Мускулна маса
  • Ефективно възстановяване
  • Огромно разнообразие от вкусове
  • Отлична разтворимост

Повече детайли

70,90 лв

 

Allnutrition Whey Protein е хранителна добавка с висока концентрация на протеин, съдържаща чист суроватъчен концентрат без добавени други видове протеини с по-ниско качество. Суроватъчният протеин концентрат е най-популярният сред спортистите тъй като се характеризира с бързо усвояване, високо съдържание на верижно разклонени аминокиселини (BCAA) и висока бионаличност.

Allnutrition Whey Protein е идеален избор за всеки трениращ, който иска лесно и бързо да си набави висококачествени протеини към диетата. Добре известен е фактът, че белтъчините са от съществено значение за поддържането и изграждането на мускулна маса - това е причината спортистите имащи за цел да изградят солидна мускулатура да консумират протеин в по-големи количества. При много трениращи обаче липсата на апетит се оказва лимитиращ фактор и те не успяват да набавят нужните хранителни вещества от храната. Тук на помощ идват протеиновите шейкове, които съдържат голямо количество протеин и в същото време са диетични с едва 2-3гр мазнини и въглехидрати. Протеинът на прах е голям помощник и за хора имащи за цел да свалят килограми и подкожни мазнини - освен множеството страхотни вкусове, които биха разнообразили диетата ви, всяка доза ви зарежда с над 20гр протеин и само 120 калории.

- Висококачествен суроватъчен протеин

- Чудесно съотношение цена/качество

- Бързо усвояване

- Висока бионаличност

- Подпомага изграждането и поддържането на мускулна маса

- Пълноценен аминокиселинен състав

Начин на прием: Приемайте от 1 до 3 дози на ден, в зависимост от целите ви. Една доза се разтваря в 250-300мл вода или мляко.

Най-подходящото време за прием е сутрин, преди и след тренировка, или между храненията за обогатяване на протеиновото съдържание на храната ви.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!