Сауна комбинирана за корем и бедра

Iron Inside

Сауна  комбинирана  за корем и бедра е изработен така, че да доведе до максимално изгаряне на значително повече калории и телесни мазнини.

Повече детайли

39,00 лв

Защо да закупите комбиниран сауна колан за корем и бедра:

  • Изгорете противните мазнини: Перфектният дизайн и добрият захват не позволява топлината да напуска тялото Ви. Целта е тя да се акумулира и загрява проблемната област, докато Вие тренирате. Използвайки нашето предложение, вашите тренировки ще станат много по-ефективни и с видимо по-бърз резултат.
  • Ефектът от който имате нужда: С новият продукт на IRONINSIDE и нужното усилие от Ваша страна, Вие ще постигнете напълно желаните резултати върху изгарянето на мазнините в областта на корема и бедрата! И нещо много важно, ефект който ще е траен!
  • Уникален дизайн: Изработен от ново поколение неопрен. Закопчаването е иключително качествено, съобразено с нуждите трениращия за интензивни тренировки. Дизайнът му го прави изключително удобен и лек. Основната цел е почти да не го усещате, за да не Ви пречи на движенията и да се съсредоточите в движенията си. Перфектен както за мъже, така и за жени!
  • Качество: Основната цел при изработката на този колан е да издържи на много дълги и интензивни тренировки.

проба

Подобни Продукти

Продуктът успешно е добавен към сравнението на продукта!